Απεργία εργαζομένων στις ΔΟΥ στις 23 & 24 Αυγούστου

Διήμερη απεργία έχουν προκηρύξει για τις 23 και 24 Αυγούστου οι εργαζόμενοι στις εφορίες, διαμαρτυρόμενοι για τις περικοπές στις αποδοχές τους.
Όπως ανέφερε η πρόεδρος του Γενικού Συμβουλίου της Ομοσπονδίας Εφοριακών Υπαλλήλων του υπουργείου Οικονομικών κ. Φρόσω Σταυράκη, οι εργαζόμενοι στις Εφορίες θα εξακολουθήσουν να εξυπηρετούν τους φορολογούμενους και να εισπράττουν τους φόρους προκειμένου να αυξηθούν τα έσοδα του κράτους.
"Οι εργαζόμενοι στις ΔΟΥ δεν κάνουν λευκή απεργία γιατί το έργο που πρέπει να φέρουν εις πέρας είναι τεράστιο και οι ίδιοι βρίσκονται σε καθεστώς εντατικής εργασίας" ανέφερε, επισημαίνοντας ότι "τα χρέη των φορολογούμενων είναι βεβαιωμένα και οποιαδήποτε καθυστέρηση στην καταβολή τους επιβαρύνεται με επιπλέον προσαυξήσεις".
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Εβδομαδιαία άνοδος 4,48% και ετήσια κέρδη 12,52%

Η συνολική κεφαλαιοποίηση της αγοράς στην τελευταία συνεδρίαση της εβδομάδος υπερέβη τα επίπεδα των 100 …