"Φακελάκι" 30 ευρώ ανά εμβόλιο

παιδίατρος, εμβόλιο φακελάκιΣυνελήφθη την Τρίτη 66χρονη παιδίατρος του ΙΚΑ η φέρεται να ζητούσε το ποσό των 30 ευρώ ανά εμβολιασμό. Μετά από καταγγελία 39χρονου, η υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων σε συνεργασία με την Ασφάλεια Ηρακλείου έστησαν επιχείρηση και η παιδίατρος συνελήφθη επ' αυτοφώρω.
Η 66χρονη, εργαζόμενη ως παιδίατρος τα τελευταία 30 χρόνια, ζητούσε παράνομα από τους γονείς να καταβάλουν το ποσό των 30 ευρώ ώστε τα παιδιά να κάνουν τα απαραίτητα εμβόλια.
Γνωστή σε οικογένεια που και στο παρελθόν είχε κληθεί να προσφέρει τις ιατρικές της υπηρεσίες, τηλεφώνησε στη μητέρα του παιδιού και την

ενημέρωσε ότι η κόρη της πρέπει να κάνει κάποιους απαραίτητους εμβολιασμούς, και πως θα χρειαστεί να πληρώσει το αντίτιμο των 30 ευρώ.

Παραξενεμένη η μητέρα του κοριτσιού το συζήτησε με τον σύζυγό της που έκανε καταγγελία στην ασφάλεια Ηρακλείου.
Έπειτα από συντονισμένη δράση και οδηγίες από το τμήμα Εσωτερικών Υποθέσεων, ο 39χρονος πατέρας έδωσε τα προσημειωμένα χαρτονομίσματα στην 66χρονη παιδίατρο και λίγο αργότερα σε έλεγχο της ασφάλειας βρέθηκαν στην ιατρική της στολή.
Η παιδίατρος οδηγήθηκε στην Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ηρακλείου και σχηματίστηκε δικογραφία για παθητική δωροδοκία. Επίσης δόθηκε εντολή για διενέργεια ΕΔΕ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …