Δύο εργατικά ατυχήματα σε εγκαταστάσεις της ΔΕΗ

 

Ένας εργαζόμενος νεκρός και ένας τραυματίας είναι ο απολογισμός δύο εργατικών ατυχημάτων που συνέβησαν σήμερα στις εγκαταστάσεις της ΔΕΗ στην Πάτρα και την Πτολεμαΐδα.

Συγκεκριμένα, στις 11 σήμερα το πρωί, στον Κλάδο Ορυχείου Νοτίου Πεδίου του Λιγνιτικού Κέντρου Δυτικής Μακεδονίας σκοτώθηκε ο Ι. Παπανικολής του Χρήστου, 50 ετών, οδηγός φορτηγού που εργαζόταν σε εργολάβο της ΔΕΗ, όταν το φορτηγό του καταπλακώθηκε από υλικά που αποκολλήθηκαν. Ο παθών μεταφέρθηκε με το ασθενοφόρο του Ορυχείου στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο Κοζάνης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Άμεσα ειδοποιήθηκαν το Αστυνομικό τμήμα Πτολεμαΐδας που επελήφθη του συμβάντος, και η Επιθεώρηση Μεταλλείων Βορείου Ελλάδος.
Επίσης, στις 9 σήμερα το πρωί κατά τη διάρκεια εργασιών στον Υποσταθμό Πάτρα ΙΙΙ, σημειώθηκε ατύχημα, με αποτέλεσμα να υποστεί σοβαρά εγκαύματα ο Γεώργιος Κουρκούτας του Διονυσίου, 40 ετών, τεχνίτης υποσταθμών.
Ο τραυματισμένος μεταφέρθηκε στο 409 Στρατιωτικό Νοσοκομείο της Πάτρας, ενώ ετοιμάζεται η μεταφορά του σε Νοσοκομείο της Αθήνας, εξειδικευμένο στην αντιμετώπιση σοβαρών εγκαυμάτων.
          
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Καθημερινότητα και επικαιρότητα καθορίζουν την προεκλογική ατζέντα-Η στρατηγική του Μαξίμου

Σημείο αναφοράς στην κυβερνητική ατζέντα της «καθημερινότητας» αποτελεί η τρίτη, κατά σειρά, αύξηση του κατώτατου …