Aπεργία στο Alter, «ψαλίδι» στο MEGA!

Aπλήρωτοι εξακολουθούν να είναι οι εργαζόμενοι στο Alter και προκήρυξαν απεργία για την ερχόμενη Δευτέρα. Σημαντικές περικοπές στους μισθούς των εργαζομένων στο MEGA!
GA_googleFillSlot("Gazzetta_InArticle_300x250");

Yποσχέσεις έπαιρναν αλλά όχι χρήματα και έτσι οι εργαζόμενοi στο Alter προκήρυξαν 24ωρη απεργία στον τηλεοπτικό σταθμό για την ερχόμενη Δευτέρα στον σταθμό του Μπουρναζίου. Η απεργία επικυρώθηκε πριν από λίγο και από το Δ.Σ. της Ένωσης Συντακτών. 
Την ίδια ώρα, γενναίο «ψαλίδι» έπεσε στους μισθούς των εργαζομένων στο MEGA. Aνακοινώθηκε σε όλους ότι όσοι έχουν πάνω από 3.000 ευρώ ονομαστικό μισθό τούς περικόπτεται το 15%, ενώ σε όσους είναι από 2.500 έως 3.000 η μείωση είναι 10%. Μάλιστα ακολούθησε το κανάλι το δρόμο του ΣΚΑΪ, καθώς εκμεταλλεύτηκε το γεγονός ότι δεν υπάρχει διοίκηση στην ΕΣΗΕΑ και έδωσε σε όλους νέα ατομική σύμβαση, καταργώντας όλες τις συμφωνίες με την Ενωση Συντακτών.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …