Σ.Τ.ΤΗΛ.Ν.Ε: ΑΠΕΡΓΟΥΝ 18 & 19 Οκτωβρίου

Δ   Ε   Λ   Τ   Ι   Ο      Τ   Υ   Π   Ο   Υ
Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου μας αποφάσισε την συμμετοχή μας στην απεργιακή κινητοποίηση στην οποία συμμετέχει η ομοσπονδία μας (Π.Ο.Σ.Π.Ε.Ρ.Τ.) από 06.00 π.μ της Τρίτης 18 Οκτωβρίου έως 06:00 π.μ. της Τετάρτης 19 Οκτωβρίου.
Από κοινού με όλους τους συναδέλφους των μέσων μαζικής ενημέρωσης, αλλά και το σύνολο των ελλήνων, αγωνιζόμαστε ενάντια στις αποφάσεις κυβέρνησης και τρόικα που έχουν βάλει τα εργασιακά και ασφαλιστικά μας δικαιώματα στην προκρούστεια κλίνη οδηγώντας όλους τους εργαζόμενους στην εξαθλίωση .Παλεύουμε και απαιτούμε:

1)    Να προστατευθούν θεσμικά οι ΣΣΕ.
2)     Να σταματήσουν οι αυθαίρετες περικοπές των αποδοχών και οι απαράδεκτες καθυστερήσεις δεδουλευμένων.
3)     Να διασφαλιστούν οι θεσμικές κατακτήσεις των εργαζομένων.
4)    Να στελεχωθεί επιτέλους το Σ.ΕΠ.Ε και το Ι.Κ.Α με ικανό αριθμό ελεγκτών, προκειμένου να μπει ένα τέλος στην εργοδοτική αυθαιρεσία που οργιάζει και οδηγεί στην εξαθλίωση εργαζόμενους και ταμεία ασφάλισης.
5)    Να παταχθεί η φοροδιαφυγή και να πάψουν  να είναι οι μισθωτοί και συνταξιούχοι τα εύκολα θύματα του φοροεισπρακτικού μηχανισμού.
Κατά την διάρκεια της απεργίας θα καλυφθεί μια βάρδια ροής προγράμματος ανά Τηλεοπτικό Σταθμό. Σε κάθε άλλη περίπτωση, κάλυψης ή μετάδοσης οποιουδήποτε γεγονότος απαιτείται προηγούμενη άδεια του Διοικητικού Συμβουλίου και εφ΄ όσον δοθεί, αυτό θα αναφέρεται ρητά.
ΤΟ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΟΥ   Σ. Τ. ΤΗΛ. Ν. Ε.
ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΝΑ ΔΗΜΟΣΙΕΥΘΕΙ – ΜΕΤΑΔΟΘΕΙ - ΑΝΑΡΤΗΘΕΙ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …