Πρόεδρος Εφετών εκφράζει αγωνία για την προτασία των εργατικών δικαιωμάτων!

Υπάρχουν και δικαστές σε αυτή την Χώρα
Δριμεία κριτική άσκησε ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας Γεράσιμος Τσούνης, για την ασκούμενη οικονομική και κοινωνική πολιτική αλλά και τους εργατικούς και ασφαλιστικούς νόμους που καλείται να εφαρμόσει η δικαιοσύνη. Ο ίδιος, σε δηλώσεις του ανέφερα μεταξύ άλλων ότι «για τη δικαιοσύνη είναι πιο βασανιστική η συγκυρία γιατί η τελευταία θα κληθεί να εφαρμόσει εργατικούς νόμους που έχουν παραχθεί σε εχθρικό περιβάλλον μειωμένης εθνικής κυριαρχίας».
Σε άλλο σημείο ο Πρόεδρος Εφετών Δυτικής Στερεάς Ελλάδας ανέφερε: «Οι άφθαρτες από το χρόνο αξίες του δικανικού μας συστήματος όπως η καλή πίστη, η ευνοϊκότερη για τον εργαζόμενο μεταχείριση, η προστασία απέναντι σε όποια καταχρηστική συμπεριφορά του εργοδότη οι οποίες κατά τη διαδρομή του χρόνου κυριολεκτικός αποθεώθηκαν από τα Ελληνικά Εργατοδικεία είναι αμφίβολο εάν πλέον αποτελούν στα χέρια της δικαιοσύνης αποτελεσματικά ιατρικά εργαλεία για την αποκατάσταση των ακρωτηριασμών».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …