Σκληρή κόντρα του δημοσιογράφου Κ. Βαξεβάνη με το Βενιζέλο

Με αφορμή το «πόθεν έσχες» του υπ. Οικονομικών

«Φωτιά» πήρε το τηλεοπτικό στούντιο του Alter όταν ο δημοσιογράφος Κ. Βαξεβάνης έκανε λόγο για καταθέσεις τριών εκατ. ευρώ του κ. Ευάγγελου Βενιζέλου.

Ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης και υπουργός Οικονομικών σε τηλεφωνική του παρέμβαση κατηγόρησε ευθέως τον κ. Βαξεβάνη για μεροληπτική στάση αναφέροντας μάλιστα και την ιδιότητά τού ως δημοσιογράφου σε κρατικό μέσο. Παράλληλα τόνισε ότι είναι συνδικαιούχος σε τραπεζικούς λογαριασμούς συγγενικών του προσώπων και ότι τα χρήματα αυτά είναι προϊόν επιχειρηματικής δραστηριότητας πολλών δεκαετιών.

«Δεν μπήκα στην πολιτική ανεπάγγελτος» ενώ στη συνεχεία έγινε άγρια κόντρα μεταξύ του κ. Βενιζέλου με τον κ. Βαξεβάνη για την κρατικοποίηση της Proton bank.

 

var ArticleId=246226;

google.load("elements", "1", {packages: "transliteration"});

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΠΕΚΑ: Αυξημένο επίδομα σε 59.000 μητέρες – Τη Μεγάλη Τρίτη η καταβολή

Οι 58.912 γυναίκες που γέννησαν εντός του 2023 και έχουν λάβει ήδη το πλήρες ποσό …