ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΑΣ - Στον «αέρα» η φοιτητική Εστία

Στον «αέρα» είναι η Εστία του Πανεπιστημίου της Πάτρας, αφού σύμφωνα με όσα είπαν, χτες, οι πρυτανικές αρχές του ιδρύματος, σε κινητοποίηση σπιυδαστών, δεν υπάρχει δυνατότητα συντήρησης και λειτουργίας της, από την αρχή του 2012. Υπενθυμίζουμε πως το υπουργείο Παιδείας έχει «περάσει» πια τις Εστίες στην ευθύνη των ίδιων των ΑΕΙ, τα οποία όμως δηλώνουν αδυναμία να τις συντηρήσουν.
 
Στην Εστία του Πανεπιστημίου Πάτρας οι καθαρίστριες είναι απλήρωτες εδώ και τρεις μήνες, ενώ οι 42 εργαζόμενοι της Εστίας, εάν δε λειτουργήσει, από το Γενάρη θα βρίσκονται στον «αέρα». Επιπλέον, αμφίβολη είναι η παραμονή των φοιτητών που μένουν σε δωμάτια ξενοδοχείων, που ήταν νοικιασμένα από το Εθνικό Ιδρυμα Νεότητας (το οποίο καταργήθηκε).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Pornhub, XVideos και Stripchat στο στόχαστρο της ΕΕ

Πρέπει να συμμορφωθούν με τους νέους κανόνες της ΕΕ  για τις ψηφιακές υπηρεσίες, αλλιώς αντιμετωπίζουν …