Κύριοι της ΔΑΚΕ Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ το ERGASIANEWS δεν φιλοξενεί "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ" συνδικαλιστές, αλλά μεταξύ άλλων και....στελέχη της ΔΑΚΕ

Με έκπληξη αναγνώσαμε τις προηγούμενες ημέρες, σε διαδικτυακά μέσα ενημέρωσης της Πάτρας, ανακοίνωση της ΔΑΚΕ Ιδιωτικού Τομέα Πάτρας, σύμφωνα με την οποία γίνεται αναφορά στο ERGASIANEWS και σε "γνωστό κουκουλοφόρο συνδικαλιστή... όπου προσπαθούν με λάσπη, διαστρεβλώνοντας παράλληλα και την αλήθεια, να διαβάλουν το εκλεγμένο μέλος της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ. του Εργατικού Κέντρου της Πάτρας". Συνεχίζοντας την παραληρηματικού τύπου αφήγησή τους, οι συντάκτες της ανακοίνωσης της ΔΑΚΕ, επιχειρούν να συνδέσουν την παράταξη της ΠΑΣΚΕ στο ΕΚΠ με το ERGASIANEWS, εγκαλώντας την πρώτη διότι δεν απαντά με "πολιτικοσυνδικαλιστικά επιχειρήματα" (προφανώς σε προηγούμενη ανακοίνωσή τους). 
Αφορμή για την άκρως επιθετική και συκοφαντική ανακοίνωση της ΔΑΚΕ κατά του ERGASIANEWS στάθηκε η δημοσιοποίηση καταγγελίας (δείτε εδώ σχετικό άρθρο) εργαζομένων του Θεραπευτικού - Παιδαγωγικού Ιδρύματος "ΜΕΡΙΜΝΑ", το οποίο είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι εργαζόμενοι παραμένουν επί μήνες απλήρωτοι, διεκδικώντας δικαστικά τα δεδουλευμένα τους, ενώ φαίνεται να διώκονται πειθαρχικά από το ΔΣ του κέντρου, προεδρεύων του οποίου παραμένει μέχρι σήμερα ο εκπρόσωπος της ΔΑΚΕ στο Εργατικό Κέντρο Πάτρας κ. Θ. Ξυλιάς.
Όλα τα παραπάνω αφορούσαν καταγγελόμενα εργαζομένων του ιδρύματος και όχι "εμπνεύσεις και αποκυήματα της φαντασίας κουκουλοφόρων συνδικαλιστών και συντακτών - διαχειριστών του ERGASIANEWS". Το ERGASIANEWS απλά παρέθεσε τις καταγγελίες και ζήτησε μια απάντηση (για την ταμπακιέρα) επί του ζητήματος και επί του γεγονότος ότι παραμένει μέχρι σήμερα πρόεδρος της "ΜΕΡΙΜΝΑ" ο συνδικαλιστής και εκπρόσωπός της ΔΑΚΕ στο Δ.Σ του Ε.Κ.Π κ. Θ. Ξυλιάς.
Και ενώ αναμέναμε μια καθαρή απάντηση για όλα τα παραπάνω, τα "νερά θόλωσαν" με την απάντηση της ΔΑΚΕ, η οποία ανακαλύπτει δήθεν "κουκουλοφόρους συνδικαλιστές" πίσω από το δημοσίευμα των συντακτών του ERGASIANEWS.
Εμείς τους απαντάμε ότι "παραβιάζουν ανοιχτές θύρες". Το ERGASIANEWS αποτελεί τη συλλογική ηλεκτρονική έκφραση Σωματείων, Συνδικαλιστών και Συνδικαλιστριών, Εργαζομένων, Συνταξιούχων και Ανέργων, φιλοδοξώντας ν' αποτελέσει τη διαδικτυακή πύλη ενημέρωσης των Ελλήνων πολιτών σε εργασιακά θέματα. Κανένας "κουκουλοφόρος" συνδικαλιστής δεν κρύβεται πίσω από αυτό και όλοι οι (ερασιτέχνες) συντάκτες του, έχουν ονοματεπώνυμο και εκφράζουν όλες τις ιδεολογικές τάσεις. Συνολικά παρέχουν εθελοντικές υπηρεσίες 28 συνδιαχειριστές, ανάμεσα τους συνδικαλιστές, εργαζόμενοι, άνεργοι, συνταξιούχοι, άνεργοι και ενεργοί δημοσιογράφοι και στελέχη συνδικαλιστικών παρατάξεων. Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι πενταψήφιος αριθμός συνδικαλιστών, που κατέχουν κωδικούς συνδιαχείρισης και αρθρογραφούν στο ERGASIANEWS, προέρχονται από την παράταξη της ΔΑΚΕ και ενδυναμώνουν τον πολυφωνικό και αντικειμενικό χαρακτήρα των μεταδιδόμενων εργασιακών ειδήσεων του blog μας.
Όπως αντιλαμβάνεστε ΚΥΡΙΟΙ της ΔΑΚΕ Ε.Κ. ΠΑΤΡΑΣ, το ERGASIANEWS δεν φιλοξενεί  "ΚΟΥΚΟΥΛΟΦΟΡΟΥΣ" συνδικαλιστές, αλλά μεταξύ άλλων και....στελέχη της ΔΑΚΕ, τα οποία συμμετέχουν σε μια, μοναδική για τα Ελληνικά δεδομένα, προσπάθεια δημοσιοποίησης αποκλειστικά εργασιακών ειδήσεων, δίνοντας φωνή στους πιο αδύναμους κρίκους της κοινωνικής διαστρωμάτωσης.
Σε ότι αφορά τους απλήρωτους εργαζόμενους της "ΜΕΡΙΜΝΑ" να είστε σίγουροι ότι θα συνεχίσουμε να προβάλουμε τις θέσεις και τις απόψεις τους, όσο κι αν αυτό ενοχλεί ορισμένους!
Τέλος, σας δηλώνουμε ότι ως πολυφωνικό blog με χαρά θα φιλοξενήσουμε μελλοντικές ανακοινώσεις και  δηλώσεις στελεχών σας, διότι η ΔΑΚΕ αποτελεί εκλεγμένη παράταξη στο Ε.Κ. Πάτρας (με ποσοστό 5%) και εκφράζει μερίδα εργαζομένων της πόλης μας, οι οποίοι δικαιούνται να έχουν φωνή και πρόσβαση στη δημοσιότητα...πολλώ δε μάλλον στo ERGASIANEWS, το Μεγάλο Blog των Εργαζομένων!!!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βασίλης Γραμμένος: Δήλωσε παράσταση προς υποστήριξη της κατηγορίας

Ο βουλευτής, συνοδευόμενος από το δικηγόρο του, προσήλθε στα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων Παράσταση …