Άνεργοι vs Εργαζόμενοι

Οι νέες δηλώσεις του Παπαδήμου συνεχίζουν την παράδοση της κυβέρνησης Πάπανδρέου που βασίζονταν στην τακτική "διαίρει και βασίλευε".

Έτσι μετά τις μάχες "Δημόσιοι υπάλληλοι vs Ιδιωτικοί υπάλληλοι ","Ταξιτζήδες vς Πολίτες","Φορτηγατζήδες vs Πολίτες","Γιατροί vs Πολίτες", "Φαρμακοποιοί vs Πολίτες","Εργαζόμενοι ΔΕΗ vs Πολίτες" κτλ. της κυβέρνησης Παπανδρέου φτάνουμε τώρα στην....ΜΗΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΜΑΧΩΝ που εντέχνως φαίνεται να προωθείται από την κυβέρνηση Παπαδήμου: "Άνεργοι vs Εργαζόμενοι".

Δεν λέμε ότι όλες αυτές οι κοινωνικές ομάδες ή τα συνδικάτα είχαν δίκιο ή άδικο σε αυτά που ζητούσαν, αλλά ότι ή η τοποθέτηση απέναντι τους σε θέση αντιπαράθεσης, συνήθως του συνόλου του λαού, αποδυνάμωνε κάθε δίκιο που είχανε.

Τελειώνω με ένα ερώτημα που είναι μάλλον ρητορικό: Πότε θα δούμε τέτοιου είδους αγώνες να προωθούνται απο την κυβέρνηση:" Όλοι vs Λαμόγιων "," Όλοι vs Κερδοσκόπων "," Όλοι vs Φοροκλεφτών " , " Όλοι vs Μιζαδόρων " κτλ. ;

Πηγή: Antimnimoniakos
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …