ΦΑΚΕΛΟΣ "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ...ΤΡΟΙΚΑΣ": Παρακολουθήστε το Βίντεο "ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΜΟΥΤΑΦΗΣ (ΓΣΕΕ) vs Λ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ ΛΗΞΟΥΡΙΩΤΗΣ No2"

Σε συνέχεια προηγούμενου βίντεο με θέμα "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΤΟΡΕΣ ....ΤΡΟΙΚΑΣ", ανεβάζουμε το δεύτερο μέρος της αντιπαράθεσης στην εκπομπή του ΣΚΑΙ "Κυριακή με Δράση", όπου ο Οργανωτικός Γραμματέας της ΓΣΕΕ Βαγγέλης Μουτάφης αντιπαρατέθηκε σφοδά με τον Καθηγητή Εργατικού Δικαίου κ. Ληξουριώτη, γνωστό για τις αντεργατικές του θέσεις και για τις "πολύτιμες" υπηρεσίες που προσφέρει με τις απόψεις και τις γνωμοδοτήσεις του, στους εργοδότες και την Τρόικα.
Το ERGASIANEWS συνεχίζει το δημοσιογραφικό άνοιγμα του φακέλου "ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΑΤΟΡΕΣ.... ΤΡΟΙΚΑΣ", φωτίζοντας κάθε πτυχή εκείνων που προετοιμάζουν (πάνω και κάτω από το τραπέζι) συνθήκες Βαλκανικού "Παραδείσου" στην Ελλάδα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Απάντηση του υπουργείου Ναυτιλίας στον κασσελάκη για τα νησιά

Δαπανούνται ετησίως περί τα 36 εκατομμύρια ευρώ για την σύναψη συμβάσεων ανάθεσης δημόσιας υπηρεσίας, αναφέρει …