Πάτρα:Κινητοποιήσεις αύριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για το μισθολόγιο της "πείνας"

Πάτρα:Κινητοποιήσεις αύριο στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο για το μισθολόγιο της "πείνας" Το ενιαίο μισθολόγιο βάζει σε αγωνιστική τροχιά εργαζομένους και γιατρούς

Ημέρα κινητοποίησης είναι και η αυριανή για τους εργαζομένους στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο της Πάτρας, οι οποίοι διαμαρτυρονται για την εφαρμογή του ενιαίου μισθολογίου, το οποίο σε αρκετές περιπτώσεις, τσεκουρώνει το μισθό. Την Παρασκευή ημέρα πληρωμής με βάση τα όσα προβλέπει το νέο μισθολόγιο, εργαζόμενοι είτε δεν πήραν για 15νθημερο ούτε ευρώ, σύμφωνα με πληροφορίες, είτε έλαβαν το πενιχρό ποσό των 10 και 17 ευρώ.

Στο πλαίαιο αυτό,αύριο στις 8 το πρωί εργαζόμενοι αναμένεται να αποκλείσουν το γραφείο κίνησης προκειμένου πο ασθενείς να μην πληρώσουν το εισιτήριο των 5 ευρώ, ενώ στη συνέχεια, στις 10 π.μ. θα συγκεντρωθούν έξω από το γραφειο της Διοίκησης, για να προχωρήσουν μετά σε συμβολικό αποκλεισμό του δρόμου έξω από το νοσηλευτικό ίδρυμα.
Την κινητοποίηση στηρίζει και η ΕΙΝΑ.
Πηγή: The best
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Το ευρώ υποχωρεί 0,12%, στα 1,0817 δολάρια

Το ευρώ βρίσκεται στα 163,4640 γεν, στο 0,8551 με τη στερλίνα και στο 0,9768 με …