Παγιδευμένοι στις φλόγες 4 εργαζόμενοι στην ALPHA BANK

Παγιδευμένοι στις φλόγες ήταν 4 εργαζόμενοι στην ALPHA BANΚ και χρειάστηκαν υπεράνθρωπες προσπάθειες των πυροσβεστών για να τους σώσουν.

Οι 4 εργαζόμενοι βρίσκονταν στο δεύτερο υπόγειο της τράπεζας στην οδό Πανεπιστημίου όταν οι φλόγες έσωσαν το κτίριο και ειδοποιήθηκε η πυροσβεστική υπηρεσία.

Με κίνδυνο της ζωής τους οι πυροσβέστες κατάφεραν να τους απεγκλωβίσουν.

Το ερώτημα βεβαίως που τίθεται είναι "τι έκαναν Κυριακάτικα οι συγκεκριμένοι εργαζόμενοι στην τράπεζα;" Ως γνωστόν στο τραπεζικό σύστημα και ειδικότερα στις ιδιωτικές τράπεζες επικρατούν αρεκτές φορές συνθήκες εργασιακού μεσαίωνα. Οι εργαζόμενοι αναγκάζονται να εργάζονται εκτός ωραρίου, με πολύ χαμηλές και εκτός συμβάσεων αμοιβές και απ' ότι διαπιστώνουμε τώρα εργάζονται και τα Σαββατοκύριακα μαι μάλιστα στα ΥΠΟΓΕΙΑ!!!
Μια πάρέμβαση της ΟΤΟΕ για να διευκρινιστεί το θέμα ...δεν θα έβλαπτε...
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …