To ΕΤΑΑ «ανέστησε» νεκρό ασφαλισμένο εδώ και 32 χρόνια

Την ώρα που στο υπουργείο Εργασίας διατείνονται ότι στοχεύουν να πατάξουν τους συνταξιούχους μαϊμούδες και τους νεκρούς ασφαλισμένους, που πληρώνονται ακόμα τις συντάξεις τους, ζητούν από νεκρό ασφαλισμένο να ανοίξει λογαριασμό για να του πληρώσουν δαπάνες νοσηλείας !
Δείτε τι συνέβη :
«Το Υπουργείο Υγείας και το Ταμείο Υγείας Δικηγόρων Επαρχιών απέστειλε έγγραφο σε ασφαλισμένο στην Άρτα ο οποίος έχει πεθάνει πριν από 33 χρόνια!!!
Παρόλα αυτά τον καλεί να ανοίξει λογαριασμό για να καταθέσουν τα χρήματα που έχει πληρώσει για την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
Οι εμπνευστές της επιστολής αυτή τη φορά στάθηκαν άτυχοι. Κι αυτό γιατί η επιστολή έφτασε στα χέρια του γιου του νεκρού αποδέκτη. Πρόκειται για τον κ. Γρηγόρη Τατσιόπουλο, ο οποίος τη δημοσιοποίησε και όπως σημειώνει στο μπλογκ του θα ψάξει πολύ καλά το θέμα.»
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …