SOS - ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ

Πολύ φοβόμαστε ότι τα υψηλά εκλογικά αποτελέσματα της Χρυσής Αυγής, δεν μπορούν να ερμηνευθούν ως "χαλαρή" ψήφος ή ψήφος για να...."σπάσουμε πλάκα". Δύο χρόνια τώρα, η Χρυσή Αυγή δούλευε μεθοδικά στον σκληρό πυρήνα της Ελληνικής Δημοκρατικής Κοινωνίας και εκμεταλλευόμενη από την μια την οικονομική κρίση και από την άλλη την γελοιότητα - αανικανότητα των πολιτικών και των ασκούμενων πολιτικών, κατάφερε να μυήσει εκατοντάδες χιλιάδες πολίτες στο φασιστικό ιδεώδες.
Το υψηλό εκλογικό ποσοστό στην Κόρινθο και σε άλλες πόλεις της περιφέρειας, ούτε τυχαίο είναι, ούτε ως περιστασιακό πρέπει να ερμηνευτεί. Μια τέτοια ερμηνεία θα ήταν και λανθασμένη και καταστροφική!
Ας μην υποτιμήσουμε λοιπόν την δυναμική και την βαθιές ρίζες που έχει αποκτήσει ο νεοφασισμός στην Ελληνική κοινωνία.
Παρακολουθήστε το παρακάτω βίντεο από την οργάνωση της Χρυσής Αυγής στην Κόρινθο και θα ερμηνεύσετε καλύτερα τα ποσοστά που έλαβαν στο Νομό Κορινθίας:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνομιλίες Ελλάδας - Τουρκίας: Καλό κλίμα, καλή διάθεση και από τις δύο πλευρές στον 6ο γύρο

Λίγες μόνο εβδομάδες πριν από την επίσκεψη του Έλληνα πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στην Τουρκία - Τι …