Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ: Πρόγραμμα Κοινωφελούς Απασχόλησης

Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ: Πρόγραμμα Κοινωφελούς ΑπασχόλησηςΞεκινάει στις 13 Ιουνίου και θα ολοκληρωθεί στις 22 Ιουνίου 2012 η διαδικασία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο πρόγραμμα «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα, στην Περιφέρεια Αττικής» που υλοποιεί το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ.
Το πρόγραμμα το οποίο υλοποιείται στο πλαίσιο του «Ε.Π. Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» και συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο αφορά στην πρόσληψη 879 ανέργων στην Αττική με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου διάρκειας πέντε μηνών. Η αμοιβή για κάθε προσλαμβανόμενο είναι 25€ ημερησίως και
όχι μεγαλύτερη από 625€ μηνιαίως.

Οι ενδιαφερόμενοι από τις 13/6 μπορούν να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό έντυπο ΚΟΧ.1 και να την υποβάλουν ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία του Ινστιτούτου Εργασίας της ΓΣΕΕ στην ακόλουθη διεύθυνση:
Ινστιτούτο Εργασίας ΓΣΕΕ
Εμμανουήλ Μπενάκη 71A, Τ.Κ. 10681 Αθήνα
Υπόψη κας Λεμονιάς Σεργιάννη.
Στην αίτηση θα πρέπει να αναγράφεται το πρόγραμμα της Περιφερειακής Ενότητας που επιθυμούν να προσληφθούν.
Συγκεκριμένα:
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΚΕΝΤΡΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Κεντρικού Τομέα
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΟΤΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Νότιου Τομέα
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΒΟΡΕΙΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Βόρειου Τομέα
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΟΣ ΤΟΜΕΑΣ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΠΕΙΡΑΙΑΣ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Πειραιά
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΝΗΣΙΑ)» *
για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Ανατολικής Αττικής
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΟΧ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΑΤΤΙΚΗΣ (ΔΥΤΙΚΗ ΑΤΤΙΚΗ)»
για την Περιφερειακή Ενότητα Δυτικής Αττικής
* Ειδικά για την Περιφερειακή Ενότητα Νήσων, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν εναλλακτικά να καταθέτουν τις αιτήσεις τους αυτοπροσώπως είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, στην παρακάτω διεύθυνση: ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΧΩΡΑ ΚΥΘΗΡΩΝ, Τ.Κ. 80100, Κύθηρα, (τηλ. 27360-31213)

Το εμπρόθεσμο της αίτησης κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση του υποψηφίου.
Οι υποψήφιοι μπορούν να αναζητήσουν τα έντυπα των αιτήσεων καθώς και τις «Οδηγίες συμπλήρωσης αίτησης συμμετοχής σε πρόγραμμα Κοινωφελούς Χαρακτήρα (ΚΟΧ)»: α) στα γραφεία του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ στην ανωτέρω διεύθυνση β) στην ιστοσελίδα του Δικαιούχου (www.inegsee.gr) γ)στην ιστοσελίδα του Ε.Π. «Ανάπτυξη Ανθρώπινου Δυναμικού» (www.epanad.gov.gr) και δ)στην ιστοσελίδα του Α.Σ.Ε.Π. (www.asep.gr) ακολουθώντας από την κεντρική σελίδα τη διαδρομή: Έντυπα αιτήσεων à Διαγωνισμών Φορέων à Κοινωφελής Εργασία (ΚΟΧ).
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ζωή Ράπτη: Δείτε το βιογραφικό της νέας υφυπουργού Ανάπτυξης

Ποια είναι η νέα υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Η Ζωή Ράπτη αναλαμβάνει υφυπουργός Ανάπτυξης και …