ΣΑΛΟ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΚΑΤΑΚΡΑΥΓΗ ΕΧΕΙ ΠΡΟΚΑΛΕΣΕΙ Ο "ΘΡΑΣΥΣ" ΕΡΓΟΔΟΤΗΣ ΠΟΥ ΖΗΤΟΥΣΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Άλλο ένα θέμα που έφερε στη δημοσιότητα το ERGASIANEWS, το οποίο αφορούσε εργοδοτική αυθαιρεσία, προκάλεσε "σάλο" και κοινωνική κατακραυγή εις βάρος εργοδότη. Πρόκειται για την περίπτωση Πατρινού εργοδότη που απαίτησε από τους εργαζόμενούς του να ψηφίσουν Νέα Δημοκρατία στις επερχόμενες εκλογές, απειλώντας να μην τους εξοφλήσει τις οφειλούμενες αποδοχές εάν πράξουν διαφορετικά.
Ο συγκεκριμένος εργοδότης που δραστηριοποιείται σε επιχειρήσεις υγειονομικού ενδιαφέροντος και χρωστά πάνω από 4 μηνιάτικα στο προσωπικό του, απειλούσε να τους αφήσει απλήρωτους, σε περίπτωση που δεν ψηφίσουν στις επερχόμενες εκλογές Ν.Δ και Αντώνη Σαμαρά.
Τελικά μετά την δημοσιοποίηση του συγκεκριμένου θέματος από το ERGASIANEWS και τις δηλώσεις του Δ. Καραγεωργόπουλου (Μέλους ΔΣ ΓΣΕΕ) στον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό Achaia Channel, το θέμα φαίνεται ότι βαίνει προς επίλυση. Σήμερα στις 15.45, ο "καλοπληρωτής" εργοδότης κάλεσε τους δύο εργαζόμενους και τους κατέβαλε 2 από τους 4 μισθούς που τους οφείλει. Τους ζήτησε δε, να θεωρήσουν "λήξαν" το περιστατικό της περασμένης εβδομάδας διότι όπως ισχυρίστηκε έκανε απλά ένα....."αστείο". Δεσμεύθηκε επίσης ότι θα τους εξοφλήσει τ' άλλα δύο μηνιάτικά μέχρι την Τρίτη 19 Ιουνίου.
Τώρα οι δύο εργαζόμενοι "προσεύχονται" να εκλεγεί πρώτο κόμμα η ΝΔ, ώστε ο φανατικός με αυτήν εργοδότης τους να τηρήσει τη δέσμευσή του!!!
Σχόλιο ERGASIANEWS: Αγαπητέ κύριε εργοδότη, αν έχετε την ευγενή καλοσύνη, εξοφλήστε και τους υπόλοιπους 11 εργαζόμενους που απασχολούνται στις επιχειρήσεις σας, διότι ακόμα κι αν η ΝΔ είναι πρώτο κόμμα την επομένη των εκλογών, δεν πρόκειται να σας αφήσουμε σε....χλωρό κλαρί. Ευχαριστούμε και χαιρετίσματα στους "εκλεκτούς" σας κομματικούς φίλους, που έσπευσαν να σας υπερασπιστούν δημόσια με ....ΘΡΑΣΥ(τάτη)ΒΟΥΛΟΙ(ση)!!!
Υ.Γ. Η συντακτική ομάδα του ERGASIANEWS και τα συνδικαλιστικά στελέχη που την απαρτίζουν δεν είμαστε "προβοκάτορες" και δεν εκπροσωπούμε κόμματα και κομματικούς σχηματισμούς. Εκπροσωπούμε εργαζόμενους, αναδεικνύουμε καταγγελίες εργαζομένων, αναδεικνύουμε εργοδοτικές αυθαιρεσίες, παρανομίες και συμπεριφορές. Ακόμα κι όταν οι παρανομούντες εργοδότες ήταν τα ίδια τα κόμματα (Τυποεκδοτική - ΚΚΕ, Ραδιόφωνο "ΚΟΚΚΙΝΟ" - ΣΥΡΙΖΑ, απλήρωτοι εργαζόμενοι ΠΑΣΟΚ, μαύρη και ανασφάλιστη εργασία σε πολιτευτές ΝΔ, κ.λ.π) δεν διστάσαμε ούτε στιγμή να αναδείξουμε πρώτοι τα θέματα. 
Αν οι απανταχού ΘΡΑΣΥΒΟΥΛΟΙ ψάχνουν για προβοκάτσιες και προβοκάτορες, τους καλούμε να κοιτάξουν μέσα στα ίδια τα πολιτικά τους σπίτια!
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …