Και όμως αυξήσεις... δίνονται

Οι θετικές εξελίξεις στα μέτωπα του εξωτερικού και η διεθνοποίηση της δραστηριότητας της ΜΕΤΚΑ, δεν είχε μόνο θετικό αντίκτυπο για τους μετόχους αλλά και για τους εργαζόμενους στα εργοστάσια της εταιρείας στο Βόλο.

Προ ημερών, οι εργαζόμενοι στα δύο εργοστάσια της ΜΕΤΚΑ και της θυγατρικής της Service Steel κλήθηκαν από τη διοίκηση να συζητήσουν για μισθολογικά θέματα. Και κόντρα στο ρεύμα των μισθολογικών μειώσεων, η διοίκηση έκανε δεκτό το αίτημα για αυξήσεις μισθών ύψους 2%, καθώς όπως ανέφερε η διοίκηση «συνέβαλαν στην υλοποίηση της αναδιάρθρωσης της παραγωγής ώστε να διασφαλιστούν οι υψηλές προδιαγραφές ποιότητας και ασφάλειας που απαιτούν οι εξαγωγικές συμβάσεις".

Το ένα εργοστάσιο της εταιρείας, η Service Steel, είναι

από τις πρώτες βιομηχανίες κατεργασίας χάλυβα στην Ελλάδα και έχει περάσει στον έλεγχο της ΜΕΤΚΑ από το 1989.

Ασχολείται αποκλειστικά με την πρώτη φάση των μεταλλικών κατασκευών οι οποίες στη συνέχεια χρησιμοποιούνται στα εργοστάσια ηλεκτροπαραγωγής, που η ΜΕΤΚΑ εγκαθιστά σε Ελλάδα και το εξωτερικό. Το άλλο εργοστάσιο της ΜΕΤΚΑ στη Νέα Ιωνία Βόλου, επίσης δραστηριοποιείται στην κατασκευή και συναρμολόγηση σύνθετων εξαρτημάτων για τα έργα που αναλαμβάνει ο όμιλος.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

IOBE: Σταθερός ο δείκτης οικονομικού κλίματος

Σε καμπή βρίσκεται η ελληνική οικονομία, σύμφωνα με το ΙΟΒΕ   Στα …