ΜΑΧΗ Δ. ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΟΠΟΥΛΟΥ - ΣΚΙΑΔΑ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ACHAIA CHANNEL - ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Το Μέλος της Διοίκησης της ΓΣΕΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, απαντώντας σε πρόκληση του Μέλους του ΠΑΜΕ Πάτρας κ. Σκιαδά, κατά τη διάρκεια τηλεοπτικής εκπομπής, στον Πατρινό τηλεοπτικό Achaia Channel, τον "προσγείωσε" στην πραγματικότητα, αναφερόμενος στο "μοντέλο" διαχείρισης του εργατικού δυναμικού της ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ Α.Ε του ΚΚΕ.
Αφορμή για την αντιπαράθεση ήταν το ερώτημα του κ. Σκιαδά προς τον Καραγεωργόπουλο για το αν συμφωνεί με το σύνθημα "ΕΡΓΑΤΗ ΜΠΟΡΕΙΣ ΧΩΡΙΣ ΑΦΕΝΤΙΚΑ". Εκεί ο κ. Σκιαδάς έλαβε και την, περί ΤΥΠΟΕΚΔΟΤΙΚΗΣ, απάντηση του Καραγεωργόπουλου, προκαλώντας την αμηχανία του πρώτου, ο οποίος προσπαθούσε εναγωνίως ν' αλλάξει θέμα συζήτησης!!!
ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΟ ΣΧΕΤΙΚΟ ΒΙΝΤΕΟ:

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

'Yμνοι από τους Times του Λονδίνου για την ελληνική οικονομία

Η ελληνική οικονομία συγκαταλέγεται στις ταχύτερα αναπτυσσόμενες στην Ευρωπαϊκή Ένωση τα τελευταία τρία χρόνια, αναφέρουν …