ΓΣΕΕ: ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗΣ ΑΡΓΙΑΣ

Τη χαριστική βολή στους εμπόρους και στους εμποροϋπαλλήλους δίνει το νομοσχέδιο του Υπουργείου Ανάπτυξης το οποίο εισέρχεται προς ψήφιση σήμερα στη Βουλή.
Η ΓΣΕΕ βρίσκεται στο πλευρό της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Υπαλλήλων και των υπόλοιπων φορέων του εμπορίου που αντιδρούν στην κατάργηση της Κυριακάτικης αργίας και πραγματοποιούν από κοινού σήμερα συλλαλητήριο διαμαρτυρίας στις 6 το απόγευμα στην πλατεία Κοραή και πορεία στη Βουλή.
Ας καταλάβουν επιτέλους οι κυβερνώντες ότι το άνοιγμα των καταστημάτων τις Κυριακές σημαίνει λουκέτο των καταστημάτων τις καθημερινές.
Εάν η Κυβέρνηση θέλει να στηρίξει τα πολυκαταστήματα και τις πολυεθνικές, ας το πει ξεκάθαρα. Το επιχείρημά της ότι ο καταναλωτής δεν έχει χρόνο για αγορές είναι τουλάχιστον αστείο.

Η ΓΣΕΕ θα συνεχίσει τον αγώνα για την ανατροπή των πολιτικών που οδηγούν στη φτώχεια, στην εφιαλτική αύξηση της ανεργίας και κατ΄επέκταση στα λουκέτα στην αγορά.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

JA  Greece: Το Παγκόσμιο Χρυσό κατέκτησε η μαθητική «start  up» Isometricks

Εκπροσωπώντας την Ευρώπη η «Ιsometricks» κατέκτησε το Παγκόσμιο Βραβείο του Junior  Achievement  «JA  Worldwide De …