ΕΕΤΤ: Παρέμβαση σχεδιάζουν οι εργαζόμενοι σε Vodafone – Wind

ΕΕΤΤ: Παρέμβαση σχεδιάζουν οι εργαζόμενοι σε Vodafone – Wind
Παρέμβαση έχουν προγραμματίσει για το πρωί της Τετάρτης στα γραφεία της Εθνικής Επιτροπής Τηλεπικοινωνιών – Ταχυδρομείων τα σωματεία των εργαζομένων στις εταιρείες VODAFONE & WIND προκειμένου να εκφράσουν την διαμαρτυρία τους σε ότι αφορά τους χειρισμούς της Επιτροπής στο αίτημά τους για ενημέρωση αναφορικά με το εγχείρημα του network sharing (συγχώνευση δικτύων) που σχεδιάζουν οι δύο εταιρείες και αναμένεται να εξετάσει η Ολομέλεια της ΕΕΤΤ την Πέμπτη.
Τα σωματεία εργαζόμενων στις δύο εταιρείες υποστηρίζουν ότι η συνεργασία Vodafone και Wind σε ότι αφορά το δίκτυο θα είναι «μια ακόμα εργολαβία (outsourcing), που κύριος στόχος του είναι η μείωση του λειτουργικών εξόδων των δύο εταιριών και κυρίως του εργασιακού κόστους» ενώ τονίζουν ότι θα οδηγήσει σε κατάργηση των επιχειρησιακών συλλογικών συμβάσεων και αντικατάστασή τους με ατομικές συμβάσεις και μειώσεις μισθών.

Τα δύο σωματεία καλούν τους εργαζόμενους να μην αποδεχθούν την μεταφορά τους στην νέα εταιρεία.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του Mega

Νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis για λογαριασμό του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Mega   Στην …