ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ''Πολεμικές σκηνές''... «Μετακομίζουν» τους ασθενείς από την Πολυκλινική

Φωτογραφία για ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΤΩΡΑ: ''Πολεμικές σκηνές''... «Μετακομίζουν» τους ασθενείς από την Πολυκλινική
Σε εξέλιξη βρίσκεται το «άδειασμα» της Πολυκλινικής στο κέντρο της Αθήνας, καθώς ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ έλαβαν εντολή να «μοιράσουν» τους ασθενείς σε άλλα νοσοκομεία Το ertopen βρέθηκε εκεί και είδε τα ασθενοφόρα, ενώ όπως καταγγέλλουν οι εργαζόμενοι, αν κάτι συμβεί, ειδικά στα πιο βαριά περιστατικά, ποιός θα είναι που θα αναλάβει την ευθύνη. Αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής πραγματοποιούν παράσταση στο διοικητή του Ευαγγελισμού, ο οποίος δεν ανταποκρίθηκε στην πρόσκλησή τους να πάει στην Πολυκλινική, για να μιλήσουν για το εργασιακό τους μέλλον.

Αύριο Παρασκευή, οι εργαζόμενοι της Πολυκλινικής, όπως και οι εργαζόμενοι σε άλλα δημόσια νοσοκομεία, αλλά και οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ, συμμετέχουν στη συγκέντρωση για την υπεράσπιση της Δημόσιας Υγείας, στις 11πμ έξω από το υπουργείο Υγείας.

Στις 3μμ της Παρασκευής, στα γραφεία του ΕΚΑ θα γίνει σύσκεψη των εργαζομένων στο χώρο της Δημόσιας Υγείας.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …