Συνέντευξη Τύπου ΓΣΕΕ στη Θεσσαλονίκη: Παρουσίαση Έκθεσης για την Οικονομία και την Απασχόληση 2013 του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ

Η ΓΣΕΕ θα πραγματοποιήσει συνέντευξη τύπου και σύσκεψη συνδικαλιστικών στελεχών την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 12:00 στο ξενοδοχείο IMPERIAL (Αντιγονιδών 13) στη Θεσσαλονίκη.
Στη συνέντευξη τύπου, η οποία θα μεταδίδεται και ζωντανά (live) από το διαδίκτυο στο http://www.livestream.com/gseetv και στο site της ΓΣΕΕ www.gsee.gr, θα αναλυθούν οι θέσεις, οι διεκδικήσεις και
το αγωνιστικό πρόγραμμα των συνδικάτων και θα παρουσιαστεί η ετήσια έκθεση του ΙΝΕ/ΓΣΕΕ για την ελληνική οικονομία και την απασχόληση .

Η ΓΣΕΕ, τα Εργατικά Κέντρα και οι Ομοσπονδίες μαζί με τους εργαζόμενους, τους συνταξιούχους και τους ανέργους, στη βάση των κοινών προβλημάτων της ελληνικής κοινωνίας, θα δώσουν νέα δυναμική- αγωνιστική απάντηση με τη συγκέντρωση και το συλλαλητήριο το ΣΑΒΒΑΤΟ 7 ΣΕΠΤΕΜΒΡΗ ώρα 18:00 στο Άγαλμα Βενιζέλου, Θεσσαλονίκη.
ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΙ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΑΑΔΕ: 136.673 e–mails σε επαγγελματίες κι επιχειρήσεις για τη διασύνδεση ταμειακών - POS

Η διασύνδεση αφορά το σύνολο των ταμειακών μηχανών που διαθέτει η επιχείρηση / ο επαγγελματίας, …