Ζητούν ανάκληση των απολύσεων στην «Coca Cola-3Ε»

Αποφασισμένοι να συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους αν η «Coca Cola-3Ε» δεν ανακαλέσεις τις 33 απολύσεις, δηλώνουν οι εργαζόμενοι στην εταιρεία, που χθες πραγματοποίησαν 24ωρη απεργία και συγκέντρωση διαμαρτυρίας έξω από τις εγκαταστάσεις της εταιρείας στη Νέα Ραιδεστό Θεσσαλονίκης.
Ο ίδιος ο πρόεδρος των εργαζομένων, Γρηγόρης Παπαδόπουλος, δήλωσε ότι η εταιρεία τον μετακινεί την Αθήνα, επειδή είναι συνδικαλιστής και δεν μπορεί να τον απολύσει. Και τόνισε ότι οι εργαζόμενοι θα αποφασίσουν τις επόμενες κινήσεις τους.
Σε ανακοίνωσή της η «Coca-Cola 3Ε» επισημαίνει ότι και στη Β. Ελλάδα η διανομή θα γίνεται με εξωτερικούς συνεργάτες. Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης καταδικάζει τις απολύσεις των 33 εργαζομένων της «Coca-Cola 3Ε» και ζητά την ανάκληση των απολύσεων, ενώ ερώτηση για το θέμα κατέθεσε στη Βουλή το ΚΚΕ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΚΚΕ: "Πίσω από κάθε λαϊκό πρόβλημα βρίσκεται η πολιτική της ΕΕ, την οποία ο Κ. Μητσοτάκης υπηρετεί"

Σε σχόλιό του για τη συνέντευξη του πρωθυπουργού στον ΣΚΑΪ, το ΚΚΕ επισημαίνει την ανάγκη …