ΣΕΚΑΠ «Κόλλησε» η εθελούσια έξοδος

Σύμφωνα με τον κ. Γαβριηλίδη, οι 258 εργαζόμενοι της εταιρείας είναι πλέον πιο αποφασισμένοι από ποτέ να μην υπογράψουν ατομικές συμβάσεις εργασίας: «Όχι μόνο θα έχουμε μείωση στους μισθούς μας από 25% έως και 40%, αλλά θα χάσουμε και τα δικαιώματά μας ως εργαζομένων, με πιο πιθανό να βρεθούμε σύντομα στον δρόμο, απολυμένοι...». Μάλιστα, ο πρόεδρος του Σωματείου Εργατοτεχνικών επανέλαβε πως, παρά το γεγονός ότι δεν έχει ολοκληρωθεί η διαβούλευση με τους εργαζόμενους, ώστε να καταλήξουν ενδεχομένως σε μια νέα επιχειρησιακή σύμβαση, η διοίκηση καλεί εργαζομένους, για να συνάψει ατομικές συμβάσεις. Κι όλα αυτά ενώ, σύμφωνα πάντα με τον κ. Γαβριηλίδη, η εταιρεία δεν έχει παραδώσει τα στοιχεία που έχουν ζητήσει τα σωματεία εργαζομένων και αφορούν κυρίως το εργασιακό κόστος της επιχείρησης.
Υπό αυτό το πρίσμα, οι εργαζόμενοι έχουν προγραμματίσει για σήμερα (στις 13.30) γενική συνέλευση, ώστε να ενημερωθούν όλοι σχετικά με τις εξελίξεις.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Κέρδη 9,99% στο πρώτο τρίμηνο του 2024 δείχνει το κλείσιμο

O Γενικός Δείκτης Τιμών έκλεισε σήμερα στις 1.422,35 μονάδες, σημειώνοντας άνοδο 0,34%. Με ήπια άνοδο …