Στήριξη ΓΣΕΕ στους ιδιωτικούς εκπαιδευτικούς

Την στήριξή της στον αγώνα της Ομοσπονδίας Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών Ελλάδας (ΟΙΕΛΕ) η οποία έχει προκηρύξει για αύριο 24ωρη πανελλαδική απεργία, εκφράζει με ανακοίνωσή της η ΓΣΕΕ.
Υπενθυμίζεται ότι κύριο αίτημα των ιδιωτικών εκπαιδευτικών είναι η απόσυρση της «αντισυνταγματικής εγκυκλίου Αρβανιτόπουλου με την οποία επιχειρείται να εγκαθιδρυθεί καθεστώς μαζικών και αναιτιολόγητων απολύσεων στα ιδιωτικά σχολεία και να περάσει η εποπτεία της ιδιωτικής εκπαίδευσης από το υπουργείο Παιδείας στα υπουργεία Εργασίας και Εμπορίου».
Η ΓΣΕΕ χαρακτηρίζει «καταστροφική» την πολιτική του υπουργείου Παιδείας για το χώρο της ιδιωτικής εκπαίδευσης, αλλά και «απειλή» για το δημόσιο και κοινωνικό αγαθό της εκπαίδευσης που παρέχουν και τα ιδιωτικά σχολεία.

Δηλώνει τέλος ότι θα βρίσκεται στο πλευρό της ΟΙΕΛΕ ώστε να μην επιτραπεί στην κυβέρνηση «να μετατρέψει τα ιδιωτικά σχολεία σε παντοπωλεία πτυχίων».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ερντογάν για Μητσοτάκη: Θα συζητήσουμε πώς μπορούμε να φέρουμε τις σχέσεις μας σε καλύτερο επίπεδο

Η συνάντηση Μητσοτάκη - Ερντογάν έχει «κλειδώσει» για τις 13 Μαΐου - Δήλωση του υπουργού …