Συρία: Απαγωγή εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό

Συρία: Απαγωγή εργαζομένων στον Ερυθρό Σταυρό
Η Διεθνής Επιτροπή Ερυθρού Σταυρού ICRC ανακοίνωσε σήμερα πως ένοπλοι απήγαγαν 6 εργαζομένους που ανήκουν στο προσωπικό του Ερυθρού Σταυρού και έναν Σύριο εθελοντή στο βορειοδυτικό μέρος της χώρας.

Η ICRC έχει κάνει έκκληση προκειμένου να απελευθερωθούν οι 7, χωρίς να αναφέρει περαιτέρω στοιχεία για το φύλο, τις εθνικότητες ή άλλα στοιχεία των εργαζομένων.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο της IRCR Γιουαν Ουάτσον "έξι μέλη του προσωπικού και ένας εθελοντής της Συριακής Αραβικής Ερυθράς Ημισελήνου έχουν απαχθεί στην Ιντλίμπ στη βορειοδυτική Συρία. Καλούμε για άμεση και χωρίς όρους απελευθέρωση αυτής της ομάδας, η οποία διανέμει ανθρωπιστική βοήθεια σε εκείνους που τη χρειάζονται περισσότερο", ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

POS: Ραγδαία αύξηση των συναλλαγών με κάρτες,

Κατά μέσο όρο ο Έλληνας έκανε το 2023 107 συναλλαγές με την κάρτα του έναντι …