Οι εργαζόμενοι κατέσχεσαν τα χρήματα του Δήμου Πρέβεζας!

preveza poli
Σε δέσμευση των χρημάτων του Δήμου Πρέβεζας, ύψους 280 χιλιάδων ευρώ περίπου, προχώρησαν εργαζόμενοι της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Δήμου.

Η δέσμευση έγινε μετά τις τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις για την διεκδίκηση των δεδουλευμένων από τα προηγούμενα χρόνια.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό που περιπλέκει ακόμη περισσότερο την οικτρή οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ο Δήμος.

Τις προηγούμενες ημέρες, εργολάβος στον οποίο ο Δήμος χρωστούσε προχώρησε στη δέσμευση των προνοιακών επιδομάτων ύψους ογδόντα χιλιάδων περίπου.

Τώρα οι εργαζόμενοι μέσω των δικηγόρων τους, δεσμεύουν το ποσό των 250 χιλιάδων από τη ΣΑΤΑ και άλλες τριάντα χιλιάδες περίπου από άλλο πρόγραμμα, οδηγώντας τον Δήμο σε οικονομική ασφυξία.

epiruspost.gr

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Χρηματιστήριο: Οριακή άνοδος 0,06%, στα 175,44 εκατ. ευρώ ο τζίρος

Πάντως η αγορά έκλεισε με θετικό πρόσημο για έκτη συνεδρίαση στη διάρκεια των οποίων ο …