Απολύονται από την ΥΠΑ οι πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής

Απολύονται από την ΥΠΑ οι πρώην εργαζόμενοι της Ολυμπιακής

Στην κατάργηση 249 οργανικών και προσωποπαγών θέσεων προσωπικού στην Υπηρεσία Πολιτικής Αεροπορίας (ΥΠΑ) προχώρησαν με κοινή υπουργική απόφαση που υπέγραψαν οι υπουργοί Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων.
Η απόφαση καταργεί 179 θέσεις ειδικότητας χειριστών αεροσκαφών και 70 μηχανικών αεροσκαφών, με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου, όπως δημοσιεύθηκε και στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 2698, τεύχ. Β', 23.10.2013). Απολύονται έτσι - λόγω κατάργησης προσωποπαγών θέσεων - οι πρώην υπάλληλοι της Ολυμπιακής που είχαν μεταφερθεί στην ΥΠΑ με την ιδιωτικοποίηση της εταιρίας.

Όπως σημειώνεται στην απόφαση, «η φύση (οργανική ή προσωποπαγής), σε όσες περιπτώσεις δεν καταργείται το σύνολο των ως άνω θέσεων, θα προκύψει ύστερα από την αποτίμηση των προσόντων όλων των υπαλλήλων που υπηρετούν στις ανωτέρω ειδικότητες, σύμφωνα με τα προβλεπόμενα». 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Great Place to Work για 3η χρονιά

Η ΔΕΗ Ανανεώσιμες επενδύει σταθερά στο ανθρώπινο δυναμικό της,  συμμετέχοντας ενεργά στον μετασχηματισμό του Ομίλου …