Σωματείο ΖΑΒΕΛ: 4ωρες στάσεις εργασίας από σήμερα μέχρι και το Σάββατο

Σε 4ωρες στάσεις εργασίας από σήμερα Δευτέρα 1η Ιούνη μέχρι και το Σάββατο 6 Ιούνη σε όλα τα τμήματα προχωρούν οι εργαζόμενοι στις συνεργαζόμενες πτηνοτροφικές επιχειρήσεις Λειβαδίτη, Ζούρα, Βιοκότ, Ελίζα και Αλκότ, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση της Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου εργαζομένων που πραγματοποιήθηκε χθες 31 Μαΐου διεκδικώντας τα δεδουλευμένα τους.
Το σωματείο καλεί όλους τους συναδέλφους να συμμετέχουν μαζικά στις στάσεις εργασίας ως απάντηση στην απληρωσιά.
Όπως αναφέρεται σε σχετικό δελτίο τύπου, με επίσης ομόφωνες αποφάσεις: «Προκηρύσσουμε 24ωρη απεργιακή κινητοποίηση με ανοιχτή ημερομηνία μέσα στον Ιούνιο για την υπογραφή των Συλλογικών Συμβάσεων Εργασίας που έχει καταθέσει η Ομοσπονδία μας, Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργατοτεχνιτών και Υπαλλήλων Γάλακτος – Τροφίμων & Ποτών, στο Σύνδεσμο Ελλήνων Βιομηχάνων και την υπογραφή της Επιχειρησιακής Συλλογικής Σύμβασης Εργασίας που έχουμε καταθέσει και η οποία προβλέπει αυξήσεις 5% + 5% σε 2 δόσεις. Για να βάλουμε φρένο στα νέα μέτρα που έρχονται».
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΔΕΗ Ανανεώσιμες: Κατασκευάζει νέο φωτοβολταϊκό 80 MW στη Δυτική Μακεδονία

Με τη λειτουργία του, ο νέος φωτοβολταϊκός σταθμός αναμένεται να αποτρέψει εκπομπές CO2 της τάξης …