Ξαφνικός θάνατος για 150

Ξαφνικός θάνατος για 150

Ένα ερώτημα ζωής ή θανάτου: Ποιος γνωρίζει καλύτερα αν ένα μπίζνες πλαν μιας επιχείρησης είναι βιώσιμο ή όχι, ένας δικαστής ή οι τράπεζες και οι ορκωτοί ελεγκτές;Αν απαντήσετε οι τράπεζες και οι ορκωτοί ελεγκτές τότε 150 εργαζόμενοι δεν θα χάσουν τη δουλειά τους. Αν, όμως, αποφανθείτε ο δικαστής οι 150 εργαζόμενοι θα υποστούν τον ξαφνικό θάνατο και θα προστεθούν στις στρατιές των ανέργων.
Δυστυχώς στο ερώτημα ο δικαστής απάντησε πως αυτός έχει δίκιο και οι 150 εργαζόμενοι θα πάρουν το δρόμο για την ανεργία. Και το πιο τραγικό για να μην πω χυδαίο, ύστερα από την απόφαση οι εργαζόμενοι δεν θα πάρουν ούτε αποζημίωση γιατί είναι παγιδευμένοι ανάμεσα στην αδυναμία της επιχείρησης και τους μπλοκαρισμένους τραπεζικούς λογαριασμούς.
Συγχαρητήρια κύριοι πολιτικοί, συγχαρητήρια κύριοι βουλευτές που ανέχεστε αυτό το μεσαιωνικό κυριολεκτικά και βάρβαρο καθεστώς. Συγχαρητήρια και στην κυβέρνηση που για μεταρρυθμίσεις μιλάει, για την προστασία των εργαζομένων κόπτεται, αλλά όλα αποδεικνύονται λόγια, λόγια του κοπανιστού αέρα.

Κάλχας
Newsit
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Παιδικές Κατασκηνώσεις ΔΥΠΑ 2024. Δικαιούχοι, αιτήσεις, ποσό επιδότησης

Αριθμ. 29736 – ΦΕΚ τεύχος Β 2464/25.04.2024Κατάρτιση προγράμματος επιδότησης διαμονής παιδιών σε παιδικές κατασκηνώσεις, έτους …