Απλήρωτοι οι εργαζόμενοι στον όμιλο «ΖΟΥΡΑ» - Κινητοποιήσεις από το Σωματείο

Σε κινητοποιήσεις βρίσκονται οι εργαζόμενοι στις επιχειρήσεις «ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ», «ΖΟΥΡΑ», ΒΙΟΚΟΤ, «ΕΛΙΖΑ», ΑΛΚΟΤ (όμιλος «ΖΟΥΡΑ») καθώς παραμένουν απλήρωτοι από το Μάρτη. Από τη Δευτέρα 1 Ιούνη πραγματοποιούν 4ωρες στάσεις εργασίας απαιτώντας την άμεση καταβολή των δεδουλευμένων τους.
Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Εργαζομένων στις Συνεργαζόμενες Πτηνοτροφικές Επιχειρήσεις «ΛΕΙΒΑΔΙΤΗ», «ΖΟΥΡΑ», ΒΙΟΚΟΤ, «ΕΛΙΖΑ», ΑΛΚΟΤ επισημαίνει την ανάγκη οι εργαζόμενοι να οργανωθούν στα σωματεία τους, καθώς όπως σημειώνει «οι στάσεις εργασίας πιέζουν την εταιρεία, εν μέρει όμως οι ανάγκες καλύπτονται από τη Βόρεια Ελλάδα όπου οι συνάδελφοι δεν έχουν οργανωθεί και φυσικά δεν συμμετέχουν στις κινητοποιήσεις.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Δημοσκόπηση Opinion Poll: Πρωτιά και με διαφορά για τον Γ. Αυτιά (ΝΔ)

Ποιοι προηγούνται στις προτιμήσεις των πολιτών ενόψει των ευρωεκλογών -  Η διαφορά μεταξύ ΝΔ - …