ΟΑΕΔ: Ημερίδα για τη διαχείριση του εργασιακού άγχους

ΟΑΕΔ: Ημερίδα για τη διαχείριση του εργασιακού άγχους«Το να θέτει κάποιος για πρώτη φορά ένα πρόβλημα αποτελεί το ήμισυ του παντός και οπωσδήποτε απαραίτητη προϋπόθεση επίλυσής του» τόνισε στον χαιρετισμό της η διοικήτρια του ΟΑΕΔ Μαρία Καραμεσίνη, ανοίγοντας την ημερίδα με θέμα τη «Διαχείριση του άγχους και των ψυχοκοινωνικών κινδύνων των εργαζομένων στα ΚΠΑ - ΟΑΕΔ».

Η ημερίδα πραγματοποιήθηκε από την Ομοσπονδία Υπαλλήλων του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού, σε συνεργασία με το Ευρωπαϊκό Ινστιτούτο Μάνατζμεντ και Διακυβέρνησης την
Πέμπτη 4 Ιουνίου, στο αμφιθέατρο «Γιάννος Κρανιδιώτης» του Υπουργείου Εξωτερικών.

Τις εργασίες χαιρέτισαν, επίσης, ο εκπρόσωπος του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Δημοσίου Δικαίου (EPLO) Γιάννης Πολίτης και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας του ΟΑΕΔ Γιώργος Μακράκης.

Κατά την ημερίδα έγιναν εισηγήσεις για τους ψυχοκοινωνικούς κινδύνους στους εργασιακούς χώρους.

Επίσης, παρουσιάστηκαν παραδείγματα και καλές πρακτικές για τη μείωση του εργασιακού άγχους.

Στον χαιρετισμό της, η διοικήτρια του ΟΑΕΔ τόνισε ότι οι εργαζόμενοι του Οργανισμού οι οποίοι δουλεύουν σε υπηρεσίες «πρώτης γραμμής» βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντός της και ότι οι συνθήκες εργασίας είναι άμεσα συνδεδεμένες με την ποιότητα των παρεχόμενων προς τους πολίτες υπηρεσιών.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …