Σωματείο «360Connect»: Δικαίωση για την επαναπρόσληψη συνδικαλιστή, αλλά και για παράνομες μειώσεις μισθών

Για τη δικαίωση και την επαναπρόσληψη του συνδικαλιστή Μπάμπη Τρίκκα, αλλά και την δικαίωση στην υπόθεση της παράνομης μεταφοράς έργου από την HOL στην «360Connect» και στο τέλος στη VODAFONE, ενημερώνει το επιχειρησιακό Σωματείο Εργαζομένων στην «360Connect».
Στην ανακοίνωσή του το σωματείο αναφέρει ότι «μετά την εκδίκαση για την παράνομη συνδικαλιστική δίωξη του συναδέλφου Μπάμπη Τρίκκα, αλλά και τη μαζική αγωγή συναδέλφων για την παράνομη μεταφορά έργου, η οποία ήταν μοχλός πίεσης προς τη διοίκηση του Ομίλου VODAFONE, για την άμεση επαναφορά των μισθών στους συναδέλφους με το παλιότερο μισθολογικό καθεστώς, βγήκαν οι αποφάσεις από τα δικαστήρια του Πειραιά με ημερομηνία έκδοσης 3/6/2015 και αριθμό απόφασης 2246/2015».

Επισημαίνει ότι  «η απόφαση είναι καταπέλτης για την HOL και την "360Connect". Αναγνωρίζει ότι κατά παράβαση του νόμου οι εργαζόμενοι δεν διατήρησαν μισθούς και δικαιώματα μεταφερόμενοι στη νέα εταιρεία και ότι η απόλυση του συνδικαλιστή συναδέλφου είναι παράνομη και καταχρηστική».
Και συνεχίζει η ανακοίνωση: «Είναι μία νίκη για το σύνολο των συναδέλφων. Αυτή η απόφαση έρχεται την κατάλληλη στιγμή για να αποδείξει αυτό που από την αρχή παλεύουμε, να πείσει ακόμα και αυτούς που αμφιβάλλουν, που δεν πιστεύουν ότι έχει κάποιο νόημα να αγωνίζεσαι, ότι δεν αλλάζει τίποτα. 
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Wall Street: Κλείσιμο με άνοδο

O δείκτης Dow Jones της βιομηχανίας έκλεισε με άνοδο 477,75 μονάδων (+1,22%), στις 39.760,08 μονάδες …