Bloomberg: Εξαιρετικά προσοδοφόρα η εργασία για τη FIFA

Στις 242.000 δολάρια ανέρχονται κατά μέσο όρο οι ετήσιες αποδοχές των εργαζομένων στην Παγκόσμια Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία, σύμφωνα με το Bloomberg.
Το πρακτορείο επικαλείται στοιχεία συγκριτικής αξιολόγησης μισθών από την ιστοσελίδα Emolument.com, και τονίζει ότι η FIFA πληρώνει τους εργαζομένους της 37% περισσότερο από την Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Συνομοσπονδία UEFA. Οι ετήσιες αποδοχές εργαζόμενου σε μη
κερδοσκοπικούς οργανισμούς είναι 66.000 δολάρια το χρόνο, σύμφωνα με το Emolument, ενώ το δημοσίευμα του Bloomberg υπογραμμίζει ότι ο μέσος επαγγελματίας των hedge funds έχει ετήσιες αποδοχές180.000 δολάρια και αυτός που ασχολείται με αγοραπωλησίες μετοχών 194.000 δολάρια.

"Η άβυσσος ανάμεσα στη FIFA και το μέσο μη κερδοσκοπικό οργανισμό είναι απλά ιλιγγιώδης, πέρα από το απλό γεγονός ότι οι εργαζόμενοι της FIFA βγάζουν περισσότερα χρήματα από αυτούς που ασχολούνται με αγοραπωλησίες μετοχών, οι οποίοι συχνά χαρακτηρίζονται ως η επιτομή της απληστίας" σημειώνεται.

 

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ: Η κυβέρνηση να διαψεύσει τα δημοσιεύματα του τουρκικού Τύπου

Στην ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ αναφέρει ότι «η τουρκική πλευρά, επιδιώκει για άλλη μια φορά …