Ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου ξυλοκόπησε εργαζόμενη του ανταγωνιστή

Εικόνες υποκόσμου αντίκρισαν τα ξημερώματα της Πέμπτης οι τουρίστες που κυκλοφορούσαν στην οδό Ορφανίδου της Ρόδου, όταν ένας άνδρας επιτέθηκε άγρια σε γυναίκα, αφήνοντάς την αιμόφυρτη στο δρόμο.

Ιδιοκτήτης στριπτιζάδικου ξυλοκόπησε εργαζόμενη του ανταγωνιστή
Το θύμα της επίθεσης εργάζεται σε κλαμπ στριπ-τιζ, που δεν είναι το μόνο στην περιοχή, όπως ανέφερε στη μήνυση που κατέθεσε στην Αστυνομία και παραθέτει η τοπική Δημοκρατική.
Η αλλοδαπή νεαρή βγήκε για βόλτα συνοδευόμενη από κάποιον πελάτη που γνώρισε στο κλαμπ, λίγο μετά τα μεσάνυχτα της Τετάρτης προς Πέμπτη.
Στις 1.30 περίπου τα ξημερώματα και ενώ κινούνταν στην οδό Ορφανίδου, που είναι γνωστή για την πλειάδα μπαρ που φιλοξενεί, ο συνοδός της σταμάτησε σε ΑΤΜ για να «σηκώσει» χρήματα.

Για κακή τύχη της νεαρής, ωστόσο, δίπλα βρισκόταν άλλο στριπ κλαμπ, ο ιδιοκτήτης του οποίου την αναγνώρισε ως εργαζόμενη στον ανταγωνιστή του.
Ετσι, βγήκε έξω, την άρπαξε από το χέρι απαιτώντας να αφήσει τον τουρίστα. Η νεαρή του απάντησε ότι πρόκειται για φίλο της, ότι είχε ρεπό και ότι διασκέδαζαν στα μπαράκια, αλλά όπως φαίνεται δεν τον... έπεισε.
Αρχικά την απείλησε και αμέσως μετά την έπιασε από τα μαλλιά και άρχισε να την χτυπάει με βία στο ΑΤΜ, τραυματίζοντάς την.
Την άτυχη γυναίκα, που σφάδαζε αιμόφυρτη, έσωσαν περαστικοί τουρίστες, ενώ ο δράστης εξαφανίστηκε για να αποφύγει το αυτόφωρο και αναζητείται από την Αστυνομία.
Η ίδια πηγή αναφέρει ότι η επίθεση έχει βιντεοσκοπηθεί από τις κάμερες του ΑΤΜ.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΣΥΡΙΖΑ:  Το πιο σύντομο ανέκδοτο το «δεν θα συγκυβερνήσω με κανένα παράκεντρο» του Μητσοτάκη

Την ομιλία του Κυριάκου Μητσοτάκη στη Βουλή σχολιάζει με ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ σημειώνοντας μεταξύ …