ΔΕΗ: Προσλαμβάνει 450 τεχνικούς ΔΕ

450 τεχνικοί ΔΕ στη ΔΕΗ

Μία εβδομάδα απομένει για την έναρξη της περιόδου υποβολής αιτήσεων στην 3K/2015 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά την πρόσληψη με σειρά προτεραιότητας 450 μόνιμων υπαλλήλων Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στη ΔΕΗ Α.Ε.
Οι ειδικότητες που ζητούνται αφορούν: Τεχνικούς Ορυχείων, Τεχνικούς Δομικών Έργων, Μηχανοτεχνίτες Σταθμών και Υποσταθμών, , Μηχανοτεχνίτες ΑΗΣ, ΥΗΣ και Αεριοστροβίλων, Μηχανοτεχνίτες Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού, Χειριστές Μηχανημάτων Εργων, Ηλεκτροτεχνίες Δικτύων, Εγκαταστάσεων και Εξοπλισμού και Αναλυτές- Προγραμματιστές.
Οι ηλεκτρονικές αιτήσεις των υποψηφίων υποβάλλονται αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού τόπου του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) από την 1η έως τις 15 Ιουλίου, ενώ έως τις 20 Ιουλίου οι συμμετέχοντες θα πρέπει να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο ΑΣΕΠ στη διεύθυνση: ΑΣΕΠ, Αίτηση για την Προκήρυξη 3Κ/2015, Τ.Θ. 14.308, Αθήνα, Τ.Κ. 115.10 την αίτηση σε εκτυπωμένη μορφή, παράβολο των 15 ευρώ, φωτοαντίγραφο του δελτίου ταυτότητας, καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024

Οδηγίες για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων 2024. Υποβολή δηλώσεων φορολογίας εισοδήματος φυσικών προσώπων 1. …