Τελικά ήρθε με καθυστέρηση η επιβεβαίωση: Τράπεζες ανοιχτές μόνο μετά από συμφωνία με τους δανειστές και όχι από Δευτέρα!!!

Οι ελληνικές τράπεζες θα ανοίξουν όταν υπάρχει συμφωνία με τους πιστωτές, «κάτι που ελπίζουμε ότι μπορεί να γίνει αμέσως μετά το δημοψήφισμα της Κυριακής», δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Νίκος Παππάς σε δημοσιογράφους, όπως μετέδωσε το Reuters.
O υπουργός Επικρατείας επεσήμανε ότι οι διαπραγματεύσεις με τους δανειστές θα ξεκινήσουν αμέσως μόλις ολοκληρωθεί το δημοψήφισμα και ανεξάρτητα από το ποιο θα είναι το τελικό του

αποτέλεσμα θα υπάρξει συμφωνία, ενώ όταν ρωτήθηκε για το πότε θα ανοίξουν ξανά οι τράπεζες, απάντησε ότι αυτό θα συμβεί αμέσως μόλις υπάρξει η τελική συμφωνία.

Ο Νίκος Παππάς τόνισε επίσης ότι παρά τα capital controls, η ελληνική κυβέρνηση δεν συζητά «κούρεμα» των καταθέσεων.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ρωμανός: Δεν τους ενδιαφέρει ο πόνος των συγγενών των θυμάτων των Τεμπών - Τους ενδιαφέρει μόνο να ρίξουν την κυβέρνηση

Ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ κάνει λόγο για «ντιλαρίσματα» πίσω από τις κουρτίνες, όπως καταδεικνύουν οι …