Στο ekloges.ypes.gr, τα αποτελέσματα τα αποτελέσματα του δημοψηφίσματος

Δημοψήφισμα: Στο ekloges.ypes.gr τα αποτελέσματα
Με την αξιοποίηση της ιστοσελίδας ekloges.ypes.gr και την συνδρομή της Singular Logic, θα πραγματοποιηθεί η συγκέντρωση και η μετάδοση των αποτελεσμάτων του δημοψηφίσματος.
Για την αμεσότερη μετάδοση των αποτελεσμάτων θα αξιοποιηθούν και κινητά τηλέφωνα τα οποία θα έχουν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι.
Για την υλοποίηση της διαδικασίας θα χρησιµοποιηθεί ένα κινητό τηλέφωνο µε ενσωµατωµένη ειδική εφαρµογή, µέσω του οποίου ο Δικαστικός Αντιπρόσωπος θα αναµεταδώσει τα δεδοµένα των αποτελεσµάτων της ψηφοφορίας.
Το κινητό τηλέφωνο θα διατεθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και θα παραδοθεί σε κάθε Δικαστικό Αντιπρόσωπο µαζί µε το λοιπό εκλογικό υλικό.

Το Υπουργείο Εσωτερικών & ΔΑ και η ανάδοχος εταιρεία (Singular Logic) θα διαθέσουν ενηµερωτικό – εκπαιδευτικό υλικό για όλη την διαδικασία. Επιπλέον εκτός από την ιστοσελίδα ekloges.ypes.gr,  θα ενεργοποιηθεί υπηρεσία τηλεφωνικής υποστήριξης (Help Desk τηλ. 210 6267777) που θα λειτουργήσει µέχρι και την ολοκλήρωση της διαδικασίας (νύκτα της 5ης Ιουλίου 2015), παρέχοντας οδηγίες σε όσους αντιµετωπίσουν κάποια προβλήµατα ακόµα και την τελευταία στιγµή.
Οι διαδικασίες αυτές θα λειτουργήσουν παράλληλα µε τις υφιστάµενες, (αποστολή µέσω Δήµων / Περιφερειακών Ενοτήτων, µετάδοση στην Κ.Υ. του Υπουργείου κλπ). Η αξιοποίηση των κινητών τηλεφώνων έχει ως στόχο της τη ταχύτερη δυνατή συλλογή του αποτελέσµατος από περίπου 4.800 τυχαία εκλογικά τµήµατα σε όλη τη Χώρα.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …