ΕΡΓΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ: ΝΑΙ στη θέση της ΓΣΕΕ, ΟΧΙ στα υφεσιακά μέτρα Κυβέρνησης, Δανειστών και Αντιπολίτευσης

 
ΝΑΙ στη θέση της ΓΣΕΕ, ΟΧΙ στα υφεσιακά μέτρα Κυβέρνησης, Δανειστών και Αντιπολίτευσης είναι η θέση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Ηρακλείου, η Διοίκηση του οποίου κρατά αποστάσεις από το ΝΑΙ ή το ΟΧΙ, προσαρμόζοντας το σχετικό Δελτίο Τύπου στις θέσεις που εξέφασε η Γενική Συνομοσπονδία.
Δαιβάστε παρακάτω τη σχετική ανακοίνωση: 
"Το ΕΚΗ θεωρεί ότι η διεξαγωγή Δημοψηφισμάτων είναι Δημοκρατική , Συνταγματική και αναφαίρετο δικαίωμα των Ελλήνων Πολιτών και βρίσκεται εντός των Ευρωπαϊκών Παραδόσεων.
Το ΕΚΗ είναι αδιαπραγμάτευτα αντίθετο σε κάθε είδους μνημόνιο και με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος του κόσμου, της μισθωτής εργασίας και του Ελληνικού λαού.

Το ΕΚΗ αταλάντευτο στις θέσεις και τις αποφάσεις του πρόσφατου Συνεδρίου του, λέει ΟΧΙ σε κάθε υφεσιακό μέτρο που θα έχει άμεση συνέπεια στην αύξηση της ανεργίας και την περαιτέρω εξαθλίωση του Ελληνικού λαού, είτε αφορά τη θέση της αντιπολίτευσης, είτε τη θέση της Κυβέρνησης, είτε τη θέση των Ευρωπαίων πιστωτών.
Καλούμε το πολιτικό σύστημα να σταθεί στο ύψος των περιστάσεων έτσι ώστε να δημιουργηθεί ένα ενιαίο μέτωπο , ενάντια σε όλους αυτούς που θέλουν να καταρρακώσουν την αξιοπρέπεια των Ελλήνων.
Την Κυριακή επιτέλους πρέπει να ακούσουν τα θέλω και τα πιστεύω του Ελληνικού λαού γιατί ανεξάρτητα με το τι θα ψηφίσουν, την Κυριακή όλοι θέλουν και επιζητούν ένα καλύτερο αύριο."
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΟΔΔΗΧ: Νέα έξοδος στις αγορές με 30ετές ομόλογο

Η έκδοση αναμένεται στο αμέσως προσεχές διάστημα σε συνάρτηση με τις εξελίξεις στις αγορές. Στις …