Πάτρα:Κλήσεις της τροχαίας ύψος… 19.000 ευρώ σε πέντε λεπτά, σε πατέρα 5 παιδιών!

20150627_104642
Έχει πέντε παιδιά, ζει μαζί με τα παιδιά του σε μία «κλούβα» - φορτηγάκι που μόνιμα όπως λέει ήταν σταθμευμένο στην περιοχή των Προσφυγικών και πριν από μερικές ημέρες του ήρθε… ο ουρανός σφοντύλι όταν ο τροχονόμος που διήλθε από το σημείο και τον είδε να οδηγεί το χωρίς πινακίδες, άδεια κυκλοφορίας, ασφάλεια κλπ όχημά του, του επέβαλε κλήσεις…. 19.000 ευρώ! Και μάλιστα την ίδια ώρα μέσα σε 5 λεπτά!
Ακούγεται απίστευτο κι όμως είναι αληθινό! Ο κ. Στυλιανός Λιατίφης υποστηρίζει πως οδηγούσε το όχημά του μόνο για να το μετακινήσει για κάποια μέτρα αφού στον χώρο διεξάγεται η λαϊκή αγορά της Παρασκευής, όμως ο τροχονόμος δεν τον πίστεψε. Δεν γνωρίζουμε αν οι δύο άνδρες ήρθαν και σε λεκτική αντιπαράθεση με αφορμή την απόφαση του ένστολου να τον γράψει, όμως η συνέχεια επεφύλασσε δυσάρεστες εκπλήξεις για τον κ. Λιατίφη  - πατέρα πέντε παιδιών.

Σύμφωνα με την καταγγελία του στο dete.gr, του επέβαλε κλήση 1000 ευρώ επειδή δεν είχε άδεια κυκλοφορίας στο φορτηγό, 2.000 ευρώ γιατί οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, άλλες 8.000 ευρώ επίσης για στέρηση άδειας κυκλοφορίας, κλήση 5.000 ευρώ γιατί το όχημά του δεν είχε πινακίδες, 500 ευρώ γιατί δεν είχε ασφαλιστήριο συμβόλαιο, 500 ευρώ ακόμη γιατί οδηγούσε χωρίς ασφάλεια, και 2.000 ευρώ γιατί οδηγούσε το όχημά του χωρίς άδεια. Συνολικά 19.000 ευρώ. Ο κ. Λιατίφης απευθύνθηκε ήδη σε δικηγόρο αφού δεν έχει να πληρώσει τις 19.000 ευρώ των κλήσεων! Ακόμη και αν τις πλήρωνε σε χρονικό διάστημα δέκα ημερών θα έπρεπε να καταβάλλει… 9.500 ευρώ! 
Τι λέει η Τροχαία! 
Πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαϊας αναφέρουν πως τα πρόστιμα είναι όντως αυτά. Με βάση το νόμο περί κυκλοφορίας φορτηγών οχημάτων και όχι τον ΚΟΚ. Μάλιστα τα «διπλά πρόστιμα» μπαίνουν διότι η «κλούβα» του κ. Λιατίφη είναι καταχωρημένη σε άλλο όνομα, οπότε δίνονται κλήσεις τόσο στον ίδιο όσο και στον ιδιοκτήτη.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Αλέξης Γεωργούλη: Ξανά υποψήφιος στις ευρωεκλογές

«Σήμερα βρίσκομαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω τη συμπόρευσή μου με το Πράσινο Κίνημα για …