Σε τέσσερα πανεπιστήμια υποβάλλονται αιτήσεις για 14 ερευνητές

researcher

Δεκατέσσερις θέσεις συμβασιούχων επιστημόνων προκήρυξαν τέσσερα πανεπιστημιακά ιδρύματα, εκ των οποίων οι περισσότερες -πέντε συνολικά- αντιστοιχούν στο Πανεπιστήμιο Πατρών.

Τις θέσεις θα καταλάβουν τρεις πτυχιούχοι Ανθρωπιστικών και Κοινωνικών Επιστημών ή Φιλοσοφίας, ένας πτυχιούχος Βιολογίας ή συναφών ειδικοτήτων και ένας πτυχιούχος Φυσικός και Μηχανικός Η/Υ και Πληροφορικής.

Αιτήσεις υποβάλλονται έως τις 17, 18 και 15 Σεπτεμβρίου, αντιστοίχως. Στο μεταξύ, από τρεις θέσεις κατανέμονται στο ΤΕΙ Ηπείρου, στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και στο Αριστοτέλειο Θεσσαλονίκης.

Στο μεν ΤΕΙ Ηπείρου τις θέσεις θα καλύψουν τρεις πτυχιούχοι Πανεπιστημίου με επιστημονικό αντικείμενο σχετικό με την ψυχική υγεία με καταληκτική ημερομηνία έως 21 Σεπτεμβρίου, ενώ στο Πάντειο θα προσληφθούν δύο επιστήμονες με πτυχίο και ειδίκευση στις Κοινωνικές Επιστήμες και ένας επιστήμονες με πτυχίο Κοινωνικών ή Πολιτικών Επιστημών, για τους οποίους η προθεσμία λήγει στις 15 Σεπτεμβρίου.

Οσο για το ΑΠΘ, θα απασχολήσει έναν μεταδιδακτορικό ερευνητή Ηλεκτρολόγο Μηχανικό και Μηχανικό Η/Υ με ειδίκευση στις προηγμένες τεχνικές επεξεργασίας σήματος και αντιληπτικά μοντέλα ήχου, και δύο υποψήφιους διδάκτορες Ηλεκτρολόγους Μηχανικούς και Μηχανικούς Η/Υ, με ειδίκευση (α) στην επεξεργασία ήχου για την ανάλυση της ανθρώπινης επικοινωνίας και (β) στην ανάκτηση χαρακτηριστικών από πολυμεσικό υλικό. Αιτήσεις έως 14 Σεπτεμβρίου.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Συνάντηση Χάρη Δούκα - Εκρέμ Ιμάμογλου

Οπως αναφέρει ο Χάρης Δούκας σε ανάρτησή του στο facebook σήμερα είχε διμερή συνάντηση με …