Προσλήψεις ανακοίνωσε το Ευρωπαϊκό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής

3844_2

Τέσσερις τελειόφοιτους ή αποφοίτους προπτυχιακού ή φοιτητές μεταπτυχιακού προγράμματος θα απασχολήσει το Ευρωπαϊκό Ιδρυμα Ευρωπαϊκής και Εξωτερικής Πολιτικής (ΕΛΙΑΜΕΠ) για το χρονικό διάστημα των έξι μηνών σε μη αμειβόμενες θέσεις.

Δεκτές μέχρι και την Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου θα γίνονται οι αιτήσεις για τρεις εκ των θέσεων στα εξής ισάριθμα τμήματα: Ανάπτυξης, Διοργάνωσης Σεμιναρίων και Συνεδρίων, και Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ, ενώ στις 21 Σεπτεμβρίου λήγει η προθεσμία για μία θέση εκπαιδευόμενου στο Πρόγραμμα Παρατηρητήριο για την Κρίση.

Βιογραφικά και συνοδευτικές επιστολές αποστέλλονται ηλεκτρονικά στις ηλεκτρονικές διευθύνσεις: develop.interns@gmail.com με κωδικό θέσης DEV-IN-2015 για το Τμήμα Ανάπτυξης, activities.intern@gmail.com με κωδικό ACT-IN-2015 για το Τμήμα Διοργάνωσης Σεμιναρίων και Συνεδρίων,

nina@eliamep.gr με κωδικό CRISISOBS-ΙΝ για το Παρατηρητήριο και

europe.direct@eliamep.gr με κωδικό θέσης EDIC-2015 για το Τμήμα Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης Europe Direct ΕΛΙΑΜΕΠ.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης

Πληρώνονται τα αναδρομικά του επιδόματος γέννησης. Την Μεγάλη Τρίτη 30 Απριλίου 2024 θα καταβληθεί από …