Το ξέραμε, απλώς τώρα το επιβεβαίωσαν και επίσημα

kereee-thumb-large
Δια στόματος του μέλους του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας (ΕΚΤ), Μπενουά Κερέ, ήρθε η επιβεβαίωση που όλοι γνώριζαν.
ότι δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας και κάποιοι ευθύννται.
Μιλώντας στον γαλλικό όμιλο εφημερίδων EBRA, αναφέρθηκε στην ανάπτυξη της οικονομίας της Ευρωζώνης, χαρακτηρίζοντάς την "ακόμη πολύ αδύναμη για να δημιουργήσει επαρκείς θέσεις εργασίας".
Ειδικότερα σημείωσε:
«Η ανάπτυξη δεν είναι ακόμη αρκετά ισχυρή για να δημιουργήσει έναν επαρκή αριθμό θέσεων απασχόλησης. Όταν ο πληθωρισμός είναι χαμηλός, ο καλύτερος τρόπος να αυξηθεί προς τον στόχο του 2% είναι να ενισχυθεί η οικονομική δραστηριότητα. Γι' αυτό, σήμερα, η ανάπτυξη και η απασχόληση είναι προαπαιτούμενα για τη σταθερότητα των τιμών».

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

ΥΠΕΘΟ: Για πρώτη φορά με ελάχιστο τίμημα και ηλεκτρονικές δημοπρασίες οι παραχωρήσεις αιγιαλών

Για τις παραχωρήσεις που θα γίνουν ώς τις 31 Δεκεμβρίου 2025 έχει τεθεί μία ακόμη …