17 Σεπτεμβρίου η συνάντηση για την ΕΣΣΕ 2015-2018 του Συλλόγου ΑΕΕΓΑ – διοίκησης

ethini-asfalistikiΚαθορίστηκε για την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, η πρώτη συνάντηση της διαπραγματευτικής ομάδας του Συλλόγου Υπαλλήλων ΑΕΕΓΑ με τη διοίκηση για την ΕΣΣΕ 2015-2018.

Ο Σύλλογος καλεί όλους τους υπαλλήλους της Εθνικής Ασφαλιστικής να είνα κοντά μαζί του «στην πορεία της διαπραγμάτευσης και πιστεύουμε ότι με τη συμμετοχή όλων θα καταφέρουμε να επιτύχουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και να εξασφαλίσουμε για όλους μας μια ΕΣΣΕ, που θα αναγνωρίζει και θα ανταμείβει τις προσπάθειες των εργαζομένων της εταιρείας».

Σύμφωνα με την επιστολή του συλλόγου προς την διοίκηση της εταιρείας, επισημαίνεται:

«Βασικό αίτημα της πρόσκλησης είναι και παραμένει η επαναφορά των αποδοχών των εργαζομένων στο συνολικό επίπεδο που ίσχυε προ της υπογραφής της σημερινής ισχύουσας ΕΣΣΕ. Έγινε προσπάθεια να ενσωματωθούν όλες οι προτάσεις των συναδέλφων και αξιοποιήθηκαν με σκοπό τη κατά το δυνατό βελτίωση των όρων της νέας ΕΣΣΕ»

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Τέμπη: Προανακριτική ζητά ο ΣΥΡΙΖΑ

Για τους Χρήστο Τριαντόπουλο, Μιχάλη Παπαδόπουλο, Θάνο Πλεύρη και Ζωή Ράπτη σχετικά με το "μπάζωμα …