Εκπαίδευση από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας

94ec06ff9620b5d9b53c6e621eef5111_XLΣε τέσσερις χώρες της Ευρώπης, μεταξύ των οποίων και η Ελλάδα, θα υλοποιηθούν τα διακρατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια για την πράσινη επιχειρηματικότητα, από το ευρωπαϊκό έργο ERASMUS+ με τίτλο “This is a Green’s World”.

Στο πλαίσιο του έργου θα διοργανωθούν και θα υλοποιηθούν διακρατικά εκπαιδευτικά σεμινάρια σε τέσσερις χώρες του εξωτερικού: Γερμανία (Οκτώβριος 2015), Αγγλία (Μάρτιος 2016), Κύπρος (Οκτώβριος 2016) και Ισπανία (Απρίλιος 2017). Στα σεμινάρια αυτά υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής 3-4 νέων και από την Ελλάδα, μέσω του Ινστιτούτου Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας.

Τα άτομα που θα συμμετέχουν στα σεμινάρια αυτά στις παραπάνω χώρες, θα συμμετέχουν και σε εξειδικευμένο σεμινάριο για την πράσινη επιχειρηματικότητα που θα διοργανωθεί από το Ινστιτούτο Ανάπτυξης Επιχειρηματικότητας στην Λάρισα.

Για την συμμετοχή στο εκπαιδευτικό σεμινάριο στην Γερμανία, μπορείτε να εκδηλώσετε το ενδιαφέρον σας στον παρακάτω σύνδεσμο, περιγράφοντας σύντομα τους λόγους για τους οποίους επιθυμείτε να συμμετάσχετε καθώς και ένα σύντομο βιογραφικό σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Σκοπός τους είναι η προώθηση και ανάπτυξη της «πράσινης» επιχειρηματικότητας ως πηγή ευκαιριών για την αύξησης της απασχόλησης των νέων 16-30 ετών.

Στο τέλος των σεμιναρίων, οι νέοι θα έχουν την δυνατότητα να δομήσουν τον επιχειρηματικό σχέδιο για την δική τους «πράσινη» επιχείρηση. Τα επιχειρηματικά σχέδια θα δημοσιευτούν στην ιστοσελίδα του έργου, όπου και θα διενεργηθεί online διαγωνισμός για την ανάδειξη των τριών καλύτερων.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Βουλή: Οκτάωρη συνεδρίαση της αρμόδιας επιτροπής, για το ν/σ με το νέο δικαστικό χάρτη

Στη συνεδρίαση, παρόντες ήταν 20 αρμόδιοι εξωκοινοβουολευτικοί φορείς, οι οποίοι είχαν κληθεί για να εκφράσουν …