Επιλογή «dislike» θέτει σε λειτουργία το facebook

facebook2-620x320Το χρόνιο αίτημα των χρηστών του, μετά από μακρές αντιστάσεις, αποφάσισε τελικά να αποδεχτεί η εταιρεία και θέτει σε λειτουργία την επιλογή «dislike», το Facebook.

Απαντώντας σε σχετικές ερωτήσεις ο Ζούκερμπεργκ, αποκάλυψε ότι πράγματι η εταιρεία του εργάζεται πάνω στη δημιουργία του «dislike».

«Ο κόσμος το ζητά εδώ και πολλά χρόνια. Σήμερα είναι μία ιδιαίτερη ημέρα, καθώς μπορώ να πω ότι δουλεύουμε σε πάνω σε αυτή την εξέλιξη», δήλωσε. Στο παρελθόν, ο Ζούκερμπεργκ έχει παραδεχθεί ότι η εταιρεία του είχε εξετάσει ένα τέτοιο ενδεχόμενο, για να το απορρίψει όμως. Επιχείρημα τότε ήταν πως δεν ήθελε να εκφράζεται αρνητική διάθεση σε άλλους χρήστες, ή να δημιουργηθεί ένα σύστημα υπερψήφισης ή καταψήφισης. «Δεν θέλουμε να φτιάξουμε κάτι τέτοιο», δήλωσε την Τρίτη ο CEO του Facebook.

Ομως, αναγνωρίζει ότι κάποιες φορές οι χρήστες θέλουν να εκφραστούν με κάποιον άλλο τρόπο πέρα από το να κάνουν «like» αλλά έως τώρα δεν είχαν άλλη επιλογή.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Ο Στέφανος Κασσελάκης στον ΣΚΑΪ

Το Σάββατο 27/04 στις 05.30, στην εκπομπή «ΚΑΛΗΜΕΡΑ» με τον Χρήστο Κούτρα Αύριο, Σάββατο 27/04 ο …