5 στάδια για να γίνετε από εργαζόμενοι-επιχειρηματίες

οι-εργαζόμενοι-επιχειρηματιών-ομα-οποιούν-49230031

Πως να γίνετε από υπάλληλος – επιχειρηματίας, συμβουλεύει ο επιχειρηματίας και σύμβουλος Justin Lafazan, ώστε να υλοποιήσουν τα όνειρα και τις φιλοδοξίες τους, για το μέλλον.

Αν είστε αποφασισμένοι, ακολουθείστε τα παρακάτω βήματα:

Νέα αρχή

Μπορεί να έχετε κάνει πράγματα στο παρελθόν τα οποία να μη σας αντιπροσώπευαν 100%. Μη τα αφήσετε να μπουν εμπόδιο στα όνειρα σας, θα κάνετε ότι είστε γεννημένοι να κάνετε χωρίς να κοιτάτε πίσω.

Βρείτε για τι είστε γεννημένοι

Πώς θα το καταλάβετε αυτό; Απαντήστε απλά στις ερωτήσεις:

Προσδιορίστε τα πάθη σας. Τι σας αρέσει να κάνετε;

Προσδιορίστε τις ικανότητές σας. Σε τι είστε πραγματικά καλοί;

Προσδιορίστε τις αξίες σας. Τι είναι αυτό που έχει πραγματικά σημασία για εσάς;

Εκεί που αυτές οι απαντήσεις «ενώνονται» βρίσκεται η απάντηση. Η απάντηση δεν είναι εύκολη, ούτε είναι εύκολο να δείτε την κλίση σας. Κάθε μέρα πρέπει να απαντάτε στα ερωτήματα αυτά μέχρι να βρείτε το δρόμο σας.

Βρείτε τους σωστούς συμβούλους

Υπάρχει ένας τρόπος για να γλιτώσετε χρόνο και χρήματα. Βρείτε εκείνους τους ανθρώπους που έχουν βρεθεί στη θέση σας και μάθετε τα πάντα από εκείνους.

Κάντε τη δουλειά σας παιχνίδι

Όλοι έχουμε 24 ώρες σε μια ημέρα, αλλά πώς γίνεται κάποιοι άνθρωποι να μπορούν να κάνουν περισσότερα; Όσο πιο γρήγορα κάνουμε κάτι, τόσο περισσότερο χρόνο θα έχουμε για την επόμενη εργασία.

Αν είστε, λοιπόν, στη διαδικασία δημιουργίας δική σας δουλειάς πρέπει να εξοικονομήσετε χρόνο. Βρείτε με ποιο τρόπο θα αυξήσετε την αποδοτικότητα σας στη πρωινή σας εργασία, ώστε να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο για το νέο σας ξεκίνημα.

Εγκαταλείψτε το «σίγουρο» όταν πλέον θα μπορείτε

Κάποιοι επιλέγουν να αφήσουν την πρωινή τους δουλειά για να μπορέσουν να επικεντρωθούν στο νέο τους project, αρκετοί όμως παραμείνουν στην εργασία τους μέχρι η νέα εταιρεία να αρχίσει να τρέχει και να αποδίδει χρήματα. Και αυτή είναι η σωστή κίνηση.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …