Νέα τραγωδία ανοιχτά της Μυτιλήνης-Αγνοούνται πρόσφυγες και...παιδιά(VIDEO)

550_334_448028Ακόμα 22 πρόσφυγες, όλοι συριακής καταγωγής, προστέθηκαν στα θύματα του Αιγαίου, μεταξύ των οποίων οκτώ παιδιά κάτω των 12 ετών και εννέα γυναίκες.

Οι μαρτυρίες των διασωθέντων θέλουν να επέβαιναν 46 τομα επέβαιναν στην πλαστική βάρκα με την εξωλέμβιο μηχανή που ξεκίνησε σήμερα τα χαράματα από την περιοχή νότια του Δικελί των Μικρασιατικών τουρκικών παραλίων, που σημαίνει ότι οι νεκροί θα αυξηθούν καθώς έχουν διασωθεί  22 πρόσφυγες, ανάμεσά τους, τρεις γυναίκες κι ένα βρέφος ενάμιση το πολύ χρόνων που η μητέρα του άγνωστο πώς κράτησε στην επιφάνεια του νερού επί δυο τουλάχιστον ώρες μέχρι να τους βρει το σκάφος του Λιμενικού.

Όμως, βρέθηκε νεκρό και μεταφέρθηκε στο λιμάνι της Μυτιλήνης ένα εξάχρονο κοριτσάκι από τα οκτώ συνολικά παιδιά που αγνοούνται από το ναυάγιο.

Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Φορολογικές δηλώσεις 2023: Ξεκίνησε η υποβολή από χθες - Όλες οι αλλαγές

Δείτε όλες τις αλλαγές που αφορούν τις φορολογικές δηλώσεις για το οικονομικό έτος 2023 Ξεκίνησε …