Γυμναστές ζητά ο Δήμος Λαυρεωτικής

gymnastes-ergasia-45646
Ανακοίνωση για την πρόσληψη τεσσάρων (4) ατόμων, ΠΕ 10 καθηγητών Φυσικής Αγωγής για την υλοποίηση τμημάτων αθλητισμού ( αεροβικής, γενικής γυμναστικής γυναικών και πιλάτες), με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (8 μηνών).
ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Μαζί με το έντυπο αίτησης-υπεύθυνης δήλωσης πρέπει να υποβάλλονται υποχρεωτικώς τα εξής δικαιολογητικά:
1. Πρόσφατα επικυρωμένο φωτοαντίγραφο πτυχίου ή διπλώματος ΑΕΙ Φυσικής Αγωγής και τίτλου ειδικότητας της ημεδαπής , ενώ σε περίπτωση της αλλοδαπής οι τίτλοι πρέπει να συνοδεύονται από αναγνώριση ισοτιμίας του ΔΟΑΤΑΠ ή άλλου αρμόδιου συμβουλίου ισοτιμιών της ημεδαπής.
2. Φωτοαντίγραφο των δύο όψεων του ατομικού δελτίου ταυτότητας.
3. Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης (πρόσφατης έκδοσης, προκειμένου για υποψήφιο με ανήλικα τέκνα, καθώς και για πολύτεκνους και τέκνο πολυτέκνου).
4. Υπεύθυνη δήλωση του Ν. 1599/86 στην οποία να δηλώνεται:
α) Η εκπλήρωση των στρατιωτικών υποχρεώσεων (μόνο για άνδρες) ή η νόμιμη απαλλαγή και η αιτία απαλλαγής.
β) Ότι δεν τελεί υπό απαγόρευση ή δικαστική αντίληψη ποινική καταδίκη, στερητική ή επικουρική δικαστική συμπαράσταση και δεν παραπέμφθηκε με τελεσίδικο βούλευμα για κάποιο από τα εγκλήματα που αναφέρονται στο αρθ. 22 του ΠΔ 611/77 (άρθρο 8 του Ν. 3528/2007, Κώδικας Κατάστασης Δημοσίων πολιτικών διοικητικών υπαλλήλων και υπαλλήλων Ν.Π.Δ.Δ.) έστω και αν δεν επακολούθησε ποινική δίκη λόγω παραγραφής, όπως και αν εκκρεμεί εναντίον του κατηγορία για οποιοδήποτε πλημμέλημα ή κακούργημα.
γ)οι φορείς απασχόλησης του δημοσίου ή ευρύτερου δημόσιου τομέα και η ακριβής χρονική διάρκεια απασχόλησης
5. Βιογραφικό σημείωμα
6. Βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας Ως διδακτική εμπειρία για τις θέσεις νοείται η απασχόληση με σχέση εργασίας ή σύμβαση έργου στο δημόσιο ή στον ιδιωτικό τομέα σε καθήκοντα ή έργο συναφή με το αντικείμενο της προς πλήρωσης θέσης.
α. Για τους μισθωτούς του Δημοσίου τομέα: Όταν η εργασία έχει παρασχεθεί σε υπηρεσίες του Δημοσίου, σε Ν.Π.Δ.Δ. ΟΤΑ 1ου και 2ου βαθμού, σε Ν.Π.Ι.Δ. του δημοσίου τομέα της παρ. 1 του άρθρου 14 του Ν. 2190/1994 όπως ισχύει ή σε φορείς της παραγρ. 3 του άρθρου 1 του Ν.2527/1997 απαιτείται μόνο βεβαίωση του αντίστοιχου φορέα από την οποία να προκύπτει το είδος εργασίας που παρασχέθηκε και η χρονική διάρκεια της παροχής της.
β. Για τους μισθωτούς του Ιδιωτικού τομέα: > Βεβαίωση του οικείου Ασφαλιστικού φορέα από την οποία να προκύπτει η διάρκεια της ασφάλισης (Αντίγραφο καρτέλας ενσήμων ή των τριμηνιαίων αποσπασμάτων ατομικού λογαριασμού ασφάλισης - 1 έτος = 300 ένσημα). > Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986 στην οποία να δηλώνεται επακριβώς ο χρόνος και το είδος της εμπειρίας του, τα στοιχεία του εργοδότη, φυσικού προσώπου ή της επωνυμίας της επιχείρησης αν πρόκειται για νομικό πρόσωπο. > Βεβαίωση εργοδοτών για τον χρόνο και το είδος της εργασίας του υποψηφίου. > Βεβαίωση ανεργίας από τον ΟΑΕΔ με πρόσφατη βεβαίωση, αποκλείεται η απόδειξη με υποβολή υπεύθυνης δήλωσης και κάρτας ανεργίας. > Υπεύθυνη Δήλωση του Ν.1599/1986, όπου δηλώνεται τυχόν απασχόληση σε Δημόσιο ή ιδιωτικό μουσικό εκπαιδευτικό ίδρυμα (παράλληλη απασχόληση)
Ειδικότερα για τη βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας ή οποιασδήποτε προσμετρώμενης προϋπηρεσίας για τους ωρομίσθιους καθηγητές φυσικής αγωγής θα προσμετράται μόνο με τις αναγωγές που θα βεβαιώνονται απ'τις αντίστοιχες υπηρεσίες από όπου προέρχονται οι βεβαιώσεις.
Αν δεν υποβληθούν τα παραπάνω δικαιολογητικά των γενικών και ειδικών τυπικών προσόντων ο υποψήφιος τίθεται εκτός διαδικασίας και η αίτησή του απορρίπτεται.
Όλα τα προαπαιτούμενα δικαιολογητικά συνυποβάλλονται μαζί με την αίτηση του υποψηφίου. Συμπληρωματικά στοιχεία θα γίνονται δεκτά μέχρι και τη λήξη της προθεσμίας υποβολής κατάθεσης της αίτησης. Οι κάτοχοι σχετικών τίτλων σπουδών, πέραν των προαπαιτούμενων, δύναται να τους συνυποβάλλουν.
Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς, το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.
ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ - ΤΟΠΟΣ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΑΙΤΗΣΕΩΝ
Για την παραλαβή των αιτήσεων των υποψηφίων, ορίζονται η υπάλληλος του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ: κ. Παντελαίων Μαρία . Μετά τον έλεγχο της πληρότητας των δικαιολογητικών θα πρωτοκολλούνται οι σχετικές αιτήσεις.
Οι αιτήσεις θα παραλαμβάνονται στην Διοίκηση του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ Αγίας Παρασκευής 1, Λαύριο 19500 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες 09:00-13:00. Τηλ Επικοινωνίας 2292027774.
Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερολογιακών ημερών από την επομένη της δημοσίευσης της προκήρυξης σε καθημερινή εφημερίδα του νομού ή της ανάρτησής της στον πίνακα ανακοινώσεων του ΝΠΔΔ ΘΟΡΙΚΟΣ, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Επισημαίνεται ότι οι καταβλητέες αποδοχές εξαρτώνται αποκλειστικά και μόνο από την καταβολή του αντιτίμου που καταβάλλουν οι ωφελούμενοι.
Σχόλια

To ergasianews.gr θεωρεί δικαίωμα του κάθε αναγνώστη να εκφράζει ελεύθερα τις απόψεις του. Ωστόσο, τονίζουμε ρητά ότι δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν τον εκάστοτε χρήστη και μόνο αυτόν. Παρακαλούμε πολύ να είστε ευπρεπείς στις εκφράσεις σας. Τα σχόλια με ύβρεις θα διαγράφονται, ενώ οι χρήστες που προκαλούν ή υβρίζουν θα αποκλείονται.

Δείτε επίσης

Από ΑΠΕ το 30% της ενέργειας που παρήχθη παγκοσμίως το 2023

Το ποσοστό της «καθαρής» ενέργειας θα ήταν ακόμη υψηλότερο, αν η υδροηλεκτρική παραγωγή δεν είχε …